Napsat recenzi

Neuvěřitelná pohoda a relax

Recenze hotelu Hotel Klášterský Mlýn (Česko - Plzeňský kraj - Kašperské Hory)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 195x
Recenze se líbila: 431 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento pensino jsme navštívili během roku již podruhé a mohu zodpovědně prohlásit, že už vím, kde skupina Argema získala inspiraci pro svou píseň " Tohle je ráj", určitě v tomto areálu. Vše naprosto dokanelé a jedinečné. Za peníze, které jsme za pobyt zaplatili se nám dostalo úplně všeho i spousty navíc.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

ubytování je standart, na útulném poměrně malém pokoji je, TV, lednice, koupelna, záchod. Pokoje se během pobytu neuklízí, ale na to jste upozorněni s dovětkem, že na požádání vám pokoj kdykoliv uklidí, vymění ručníky, převlečou povlečení, přesně tak jak by to mělo být.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Tak to je kapitola sama pro sebe, kam se hrabe hospoda u Štěpána, kterou jsme navštívili při odjezdu, měli by se do Klášterského mlýna jít povině učit. My jsme absolvovali při našem pobytu dvě večeře, upozorňuji v rámci polopenze a bez jakéhokoliv příplatku. Jednu nám vařil pan kuchař, který měl druhý den volno a druhou pan majitel. Pan kuchař nám upekl krkovici a takovou jsem opravdu ještě nejedl. Šťavnatá úplně se rozsípala a k tomu úžasné cibulí provoněné šťouchané brambory a to jsme nevěděli, že druhý si vybereme Alsaské šukrů, ze kterého si opravdu sedneme na zadek. Ve Štrasburku jsem žil a pracoval dva roky, ale takhle dobrou jejich vlajkovou loď jsem tam nejedl a to jsme na tuto specialitu chodili i do hospod, které se tím přímo chlubily. Klobouk dolu pánové!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál je milý a snaživý, vše probíhá v rámci pohody a klidu a vy se cítíte opravdu jako doma

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Šumava je prostě jedinečná. Místo, kde doufám jednou budu žít

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Okouzlující. Oáza klidu, míru, pohody a moc fajn lidí. Děkujeme vám za krásné tři dny a moc se těšíme na příští návštěvu. Jen ten kdo u vás byl, pochopí o čem je tady řeč

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Plzeňský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání