Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Horská Chata Na Papírně (Česko - Plzeňský kraj - Hamry)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2014
Přečteno: 238x
Recenze se líbila: 465 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vyrazili jsme na chatu na 5-tidenní lyžařskou dovolenou. Dle fotografií uváděných na stránkách horské chaty jsme počítali s ubytování na horské chatě nikoli na moderním srubu či hotelu. Strava vynikající a personál taktéž. Když máte jakýkoli dotaz, nebo problém, rádi Vám pomůžou.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování je nafoceno na stránkách horské chaty. Měli jsme vše v pořádku, v pokoji teploučko (pokoj předtopen přímotopem a pokud elektrická kamna budete používat dle návodu, tak se vyspíte a budete mít i přjemně teploučko), povlečenou postel (na které nám jic nesjíždělo a ani nás nic netlačilo). Přivezli jsme si jako bonus notebook, takže šlo využít i volnou wi-fi nebo koukat po lyžovačce na filmy.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Poslat na ně Pohlreicha, tak mají 3 hvězdičky. Domácí strava, neuvěřitelné obědosnídaně (dostatek pečiva, šunka, sýr, vánočka, marmeláda nebo med, ovoce nebo jogurt) - po tomhle výčtu mi příjde, že není možné aby se někdo pořádně nenasnídal. Večeře vždy poctivá polévka a pečivo, hlavní chod a sladká tečka. Nemusíte mít strach, že zde shodíte přebytečná kila.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení odpovídá fotografiím a názvu horská chata, všude čisto. Personál pro nás udělal první poslední. Usměvaví od začátku až do konce pobytu. Při potížích stačí zavolat na chatu a hned začnou Váš problém řešit.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,2/5)

V blízkosti do 10 km sjezdovky na Špičáku (letos - leden 2013 mizerné) a Nad Nádražím v Źelezné Rudě (modré upravené sjezdovky s technickým sněhem, jde vidět, že za tu cenu se starají)

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Jo tak to jsme moc neviděli, ale před chtou se nám po dvou prosněžených dnech podařilo postavit mikrosněhulajdu.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Čisto, teplo, plný žaludek a vstřícný personál, co víc si na dovolené přát. Děkujeme osazenstvu za krásných 5 dní na Šumavě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 47
z 84 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Plzeňský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání