Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Horská Chata Na Papírně (Česko - Plzeňský kraj - Hamry)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 270x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Černé jezero Černé jezero
  • Velký Javor Velký Javor

Skvěle strávených 5 dní dovolené na Šumavě v chatě Na Papírně:-) Hledali jsme zejména možnost pobytu se psem. Zde jsme byli s pejskem srdečně vítáni:-)

Negativní recenze jsme si také četli, ale personál je tu opravdu nový a velmi příjemný a ochotný!!

Ubytování  průměrně (3/5)

Pro nenáročné zákazníky jako jsme my, bylo ubytování naprosto dostačující. Všude čisto, uklizeno, teploučko. Sprchy a WC na chodbě, ale vůbec nám to nevadilo. Takhle příjemně se nemohu vyspat poslední dobou ani doma.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Naprostá spokojenost! Možná bych jen uvítala nějakou změnu ve složení snídaně, ať není pořád téměř stejná. To ale není kritika, pouze názor:-) Snídaně dostačující - rohlíky, vánočka, marmeláda, salám, konev čaje:-) Měli jsme polopenzi - takže večeře super. Skvělá domácí kuchyně. Gulášek a ostatní naprosto vynikající, polévky skvělé!! S jídlem jsme neměli žádný problém a byli jsme moc spokojeni. A navíc velmi ochotný kuchař, který je zde od podzimu a opravdu mohu jen chválit:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení je starší, ale naprosto dostačující a vyhovující. Personál perfektní!! Všichni moc ochotní. Cokoliv jsme chtěli vědět, zajistit - nebyl jediný problém!!

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,2/5)

Lyže ani běžky jsme s sebou neměli. Zejména kvůli pejskovi a také předpovědi počasí. Téměř všechny sjezdovky v okolí byly zavřené. Procházeli jsme jen Špičákem - bohužel kvalita sněhu velmi slabá. Na Velkém Javoru na německé straně mnohem lepší. Tam si člověk zalyžuje jistě velmi dobře, i přes velmi špatné podmínky v letošní zimní sezóně.

Tak jsme udělali několik krásných výletů a opravdu krása:-)

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Chata je umístěna na velmi příjemném místě. Hned za chatou je les, do obchodu jsme nepotřebovali, tak nevíme. Okolí jedním slovem nádhera.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Na Šumavu opět někdy zavítáme i v létě!! Na této chatě je jistě velmi krásně i v létě, kdy se dá posedět venku, něco si ugrilovat, turistických cílů v okolí velmi mnoho.

Na této dovolené jsme si odpočinuli, poznali krásy Šumavy a jistě sem rádi zavítáme znovu:-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 47
z 84 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Plzeňský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání