Napsat recenzi

Penzion Viola, Domažlice

Recenze hotelu Pension Viola (Česko - Plzeňský kraj - Domažlice)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2018
Přečteno: 58x
Recenze se líbila: 273 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Penzion je umístěný 5 minut chůze od hlavního historického náměstí (a 4 minuty chůze od Kauflandu - to bylo důležité pro naše cyklovýlety).

Ubytování  průměrně (5/5)

Penzion je umístěný 5 minut chůze od hlavního historického náměstí (a 4 minuty chůze od Kauflandu - to bylo důležité pro naše cyklovýlety).

Pokoj je prostorný, čistý a dýchá dojmem novoty.

Nádvoří i zahrada (uzavřené a oddělené od okolního města) se prezentují úpravností, čistotou a svědčí o starostlivosti a péči.

Ceny rozumné (tedy nikoli lidové, ale ani nerozumně vysoké).

V letních nocích (my jsme navštívili v září) za otevřenými okny ruší provoz na ulici. Po zavření oken provoz neruší.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Snídaně je v ceně a obsahuje široký výběr průmyslově balených potravin (jogurt, džem, med, sýr, paštika, atd.) a dále volbu ze dvou možností: buď míchaná vejce nebo obložený talíř. Obložený talíř obsahuje 3 druhy krájené uzeniny, dávka čerstvé zeleniny, 1 druh krájeného sýra. Několik druhů rozmrazeného pečiva. Velmi bohatá snídaně, ale ve 3 dnech po sobě bez velkých obměn.

Kuchyně (večeře) výborná.

Atmosféra jídelny (zářijových večerů) díky dostatečnému prostoru a dostatku volných míst a také díky rozdělení jídelny na část v zahradě a část uvnitř domu působí uvolněným a uklidňujícím dojmem, že člověk zapomíná na odchod.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Obsluha i pan majitel, všichni ochotní, uznalí a vstřícní nadstandardním požadavkům (úschova kol, parkování, pan majitel umí mimořádně dobře doporučit víno).

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Penzion je umístěný 5 minut chůze od hlavního historického náměstí (a 4 minuty chůze od Kauflandu - to bylo důležité pro naše cyklovýlety).

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Standard, na jaký jsme zvyklí: čistota, vůně, nestísněnost, klid, funkčnost vybavení, vlastní WC se sprchou, vstřícnost personálu.

Penzion Viola předčil naše očekávání, proto příště v Domažlicích budeme poptávat nejprve penzion Violu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Plzeňský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání