Napsat recenzi

Nad naše očekávání

Recenze hotelu Hotel Panský dům (Česko - Plzeňský kraj - Blovice)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 212x
Recenze se líbila: 461 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pohodová třídenní dovolená,která předčila naše očekávání.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Na internetu jsme moc fotek nanešli,takže jsme vlastně ani nevěděli co nás čeká.Při příchodu do hotelu na Vás dýchne atmosféra 80.let,tomu odpovídá i vstup do hospody která slouží i jako recepce.Pokoje jsou ve druhém patře,takže pro méně pohyblivé osoby nevhodné.

Pokoje nově zrenovované,vše čisté,voňavé.WC a koupelna nové,vše funkční,teplá voda kdykoliv.Ručníky i toaletní papír k dispozici.

Pokoj byl velice útulný,pro tři osoby sice trošku stísněný,ale na přespání nebo odpočinek dostačující.Měli jsme pokoj s výhledem na náměstí,ale pro osoby toužící po klidu,je možné si zamluvit pokoj s výhledem do dvora.

Parkování zdarma v uzamykatelném dvoře hotelu.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jelikož jsme zažili i horší a byli jsme připraveni na vše,tak jsme byli opět velice mile překvapeni.Pobyt jsme měli s polopenzí,takže mohu hodnotit jen snídaně a večeře.

Snídaně bufet,a velká pochvala.I když jsme byli v jeden den v hotelu pouze my,tak i pro nás dva dospělé a jedno dítě připravili malý bufet,což nás opravdu velice potěšilo.To by jinde asi neudělali.Výběr klasika,ale k snídani opravdu dostačující.

K večeři byl výběr ze dvou jídel,ale po celém dni v luftu sníte ať dají cokoliv.Jídlo nebylo ničím vyjímečné,ale dobré.Skvělé bylo,že porci připravili extra i kvůli dcerce(menší porce do hlubokého talíře se lžící),to se nám také ještě nikde nestalo.

Pro hosty hotelu byla nekuřácká restaurace oddělena od hospody,takže jsme měli od štamgastů klid.Jen tou zahulenou hospodou musíte projít chtě nechtě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Vybavení nové,je vidět,že vedení hotelu má zájem o to,aby hotel fungoval.Ještě je stále co pilovat,ale za ty peníze člověk nemůže čekat super luxus.

Služby nenabízejí žádné,ručníky a toaletní papír k dispizici.

Z personálu jsme viděli pouze dvě číšnice,jedna super,druhá tam byla podle výrazu a chování asi omylem.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Okolí hotelu super.Blovice je malé město za Plzní,autem všude kousek.Hotel stojí přímo na náměstí,takže jsme byli v centru dění.Obchody,restaurace,cukrárna,atd.vše na dosah.Za návštěvu stojí Blovický zámek,ZOO v Plzni a Dinopark.Kvůli tomu jsme jeli trávit dovolenou na Plzeňsko.Dcerka byla ze všeho nadšená,takže se klidně vrátíme.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Rádi se sem znovu vrátíme,předčilo to naše očekávání.Pro rodiny s dětmi ideální.

Ráda ostatním doporučím.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Plzeňský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání