Napsat recenzi

Je toto možné?

Recenze hotelu Penzion U Šulků (Česko - Kvilda)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 933x
Recenze se líbila: 189 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Penzion zánovní, čistý,na strategickém místě,ale...vše je o lidech (majitelích)

Ubytování 

Útulné a čisté pokojíky, celkový dojem velmi dobrý

Strava a stravování 

Snídaně ucházející, jedli jsme mimo. Obsluha - brigádnice Lucie byla naprosto úžasná, ochotná a pracovitá! Víc takových:-)

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vybavení solidní

Okolí hotelu 

Nádherné, strategická poloha

Celkový dojem 

Celkový dojem z prima dovolené a penzionu však zkazil majitel svým arogantním přístupem a nakonec pak i účtenkou. Na závěrečných účtenkách za pití apod. se totiž objevilo 2x 7,- Kč za citron do 2 míchaných nápojů "beton" a 9 x 20,- Kč za výměnu ručníků!!!!! Požádala jsem totiž majitele v polovině pobytu o výměnu a nikdy by mě nenapadlo, že si to účtuje. To se nám opravdu nikdy nikde za 30 let nestalo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Pavel Šulek: reakce na recenzi - 4. 2. 2016 10:36

Hned na úvod bych chtěl napsat, že nejsme hotel, kde je cena jiná a ručníky Vám budou možná měnit. Ano za výměnu ručníků účtujeme pouze za vyprání. 20kč za ručník a osušku nic nemáme navíc a neúčtujeme si ani za práci. Pán si objednal Becherovku s tonikem a citron, Beton nemáme v nabídce. Jinak pan MM nám zapomněl napsat, že urval ve sprše držák sprchy a nic neřekl abychom mu asi toto neúčtovali:-))). reagovat

Kristýna Kalousová: nejlepší penzion na Kvildě - 17. 5. 2016 22:18

Lidi, musím se smát a reagovat. Nejlepší, nejčistější a nejkrásnější penzion na Kvildě a Vaše reakce je ucházející? Já a má rodina jsme byli naprosto spokojeni. Snídaně .. výběr od všeho. Večeře o 3 chodech. Krásná lokalita, a personál plus majitelé ... nemám co vytknout. Doporučuji. A že si účtují za ručníky? Nechápu proč si během,,asi ,, týdenního pobytu přejete výměnu. Já si teda doma ručníky měním po týdnu. A účtování prádelny , jako služba navíc? Bych brala jako normální taxu. Za mě, přijedeme opět. Kvildský nadstandart = penzion U Šulků. K.K. reagovat

Zdeněk Skalák: Hezká dovolená - 2. 7. 2019 12:31

Pobyt na Kvildě byl hezký, jak už bylo napsáno, penzion má dobrou polohu, výhled nádherný, pokoje čisté.. Co se týče snídaně, výběr byl dostatečný, ale čtvrtý den pobytu trochu zamrzí, že není žádná snaha o nějakou obměnu. Stále ten samý salám, párky, volská oka, pomazánky.. Člověk by třeba ocenil alespoň nějakou symbolickou změnu - třeba podobu vajíček na smažená. Celých 7 dní do puntíku stejný výběr. Večeře byla výborná, ať bylo cokoliv, vždy jsme si pochutnali. Problém je ovšem v čase večeře. Je stanovena na 18:30-19:30, což ovšem neznamená, že v půl 7 dostanete jídlo. Přijdete hladový na čas, 5 minut čekáte, než k vám přijde pan Šulek a objednáte si pití, až ve 18:45 vám donese polévku... Postupně jsme tedy chodili až k sedmé hodině, což je na nás pozdní čas. Vyloženě výtky mám k paní Šulkové, která mnohdy byla nepříjemná a právě kvůli ní už nejspíše na toto místo nepojedeme. Jako příklad - v jeden den po obědě jsem si chtěl objednat večerní welness s tím, že jsem si vědom pozdního času mé poptávky ale jen se zkouším ptát.., začala mě školit z návštěvnického řádu a že to tedy nějak zkusí a do večeře mi poví. Samozřejmě už jsem verdikt neslyšel. Obecně vzato, člověk se nechtěl vůbec na nic ptát, protože se setkal s nepříjemným výrazem a neochotou. Pobyt hezký, nic víc, nic míň. reagovat
Přidat komentář

Česko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání