Napsat recenzi

Rezervace ubytováni

Recenze hotelu Sport Hotel *** (Česko - Pardubický kraj - Dolní Morava)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 95x
Recenze se líbila: 82 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do tohoto hotelu jsem posílala vyplněný rezervační formulář měsíc a půl dopředu před mým plánovaným příjezdem. Vše se jevilo skvěle do týdne mi přišel email s nabídkou rezervace zvýhodněného balíčku i s wellness pobytem a polopenzí. Polopenzi jsem nechtěla, tak jsem hned odpověděla a poprosila o pobyt pouze se snídaní. Zde už nastal problém týden se nikdo neozýval, tak jsem zavolala na recepci s tím že to už nebudu řešit přes email, ale rovnou si rezervaci pobytu vyřídím telefonicky. Bohužel recepční mi odpověděl, že když už jsem si zaslala formulář mám poslat email znovu protože toho mají hodně a mohli můj mail přehlédnout. Dobře člověk toto pochopí a píše další mail, na který dostane odpověď po pár dnech. V mailu už mi vyhověli v pobytu pouze se snídaní a napsali že žádají o potvrzení rezervace. Hned ten den jsem napsala že rezervaci potvrzuji. Po několika dnech nikdo neodpovídal, tak jsem napsala další email a co si myslíte? Zase nic. Tak jsem napsala ještě jeden mail a pak jsem nakonec raději zavolala. Na recepci po mě chtěli email, tak jsem jim ho nadiktovala. Za par dnů mi přišel mail že už v mém termínu mají plno a že mi mohou nabídnout jiný termín. Po takovém jednáni, kdy už člověk počítá s termínem pobytu, který mu slíbili jsem se rozhodla tento hotel raději nenavštívit vzhledem k absolutní neschopnosti personálu na recepci.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ani jsem se neubytovala

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Nemohu hodnotit

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Nemohu hidnotit

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

Nemohu hodnotit

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Nemohu hodnotit

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Nemohu hodnotit

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pardubický kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání