Napsat recenzi

Wellness pobyt na víkend

Recenze hotelu Hotel Prometheus *** (Česko - Pardubický kraj - Dolní Morava)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 460x
Recenze se líbila: 420 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dostala jsem k Vánocům víkendový pobyt v hotelu, v ceně byla parní lázeň a masáž.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování bylo naprosto dostačující. Pokoj byl příjemný a čistý.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava - měla jsem snídaně, které byly formou švédských stolů.

Večeře byla formou bufetu. Ani nenadchla, ale ani neurazila. Takové normální jídlo za přiměřenou cenu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Paní na recepci byla velmi milá a ochotná. Se vším nám poradila a vyšla vstříc.

Problém mám s wellness částí hotelu. V sobotu večer jsme se rozhodly s kamarádkou navštívit infra saunu. Po podlaze byla všude špína, jako by uklízečka chodila jenom večer. V sauně nefungoval jeden ze zářičů. Pobyt byl časově omezen, hodiny byly ale až někde venku u vířivky. Druhý den jsme měli na ráno objednanou parní lázeň. Personál ji ale zapomněl zapnout, takže jsme tam hodinu seděly v zimě, na studených lavicích a pára nikde. A pořád ta špína na podlaze. To vůbec nemluvím o tom, že osušku nebo prostěradlo jsme nedostaly. Navíc vzhledem k nevhodnému rozložení centra se do sauny chodilo v plavkách. Masáž byla naproti tomu příjemná a bez problémů.

Vířivku a bazén jsme nezkoušely.

Personál wellnessu byl poměrně neochotný - jinými slovy, tvářili se jako bubáci. Na co jsme se nezeptaly, to jsme se nedověděly - šlo často o podstatné informace.

Dvě hvězdičky dávám jenom díky ochotné paní recepční a obsluze u jídla.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Pokud bych se do hotelu jela jenom ubytovat a jíst v něm, byla bych celkem spokojená. Žádný luxus, ale naprosto dostačující. Wellness část byla ale opravdu velice vyhovující.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 36
z 81 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pardubický kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání