Napsat recenzi

Dobrý standart hotelu Dlouhé Stráně

Recenze hotelu Hotel Dlouhé Stráně *** (Česko - Olomoucký kraj - Kouty nad Desnou)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2020
Přečteno: 93x
Recenze se líbila: 166 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt od 27.7.do 1.8.2020, ubytování 2 lůžk.pokoj č.435 s balkonem, 2 dospělé osoby. Stav pokoje dobrý, V tomto termínu vyšlo ideálně počasí jak pro koupání v areálu Aquaparku Velké Losiny, tak pro turistiku a výlety po okolí, lanovkou a pak busem na vodní přečerp. elektrárnu Dlouhé Stráně.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Stav pokoje č.435 dobrý, balkon byl potřebný pro sušení prádla a osušek přivezených z Aquaparku Velké Losiny, ten je vzdálen asi 10 km, jízda autem 18 minut dolů směr Šumperk, pozor, při jízdě autem se po cestě občas měří rychlost, stanice Policie ČR je v části Velké Losiny.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Objednána a sjednána byla polopenze, tedy snídaně a teplé večeře. Snídaně podávány způsobem bufet dle vlastního výběru, v nabídce všechny běžné nápoje, potraviny, pečivo i další doplňky, kdo chtěl, ten si vybral a byl spokojený.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Původně již starší hotel, nyní upravený, přebudovaný do trochu lepší podoby, pokoje jsou částečně zrekonstruovány, menší koupelna, normal WC, sprchový koutek a umývadlo se skříňkou, zrcadlem. Vybavení hotelu standart, personál poskytuje dobré základní služby,

komunikace v pořádku, no problem.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,1/5)

Poblíž od hotelu asi jeden a půl kilometru ( po silnici ve směru Jeseník ) je středisko Kouty nad Desnou, kde jsou volná parkoviště osobních aut bez poplatku a nástupní stanice lanovky, restaurace, kavárna, Před střediskem u hlavní silnice je zastávka linkového autobusu. Jinak do stanice Kouty nad Desnou můžete přijet také vlakem a z nádraží pak přijít 1.5 km ke stanici lanovky do zmíněného střediska. Pro starší a pomalu chodící osoby,

které půjdou ze spodní strany od pokladny lanovky směrem k nástupu na lanovku je zde

velmi dobrá či potřebná rada - ze spodu od pokladny lanovky k samotné stanici lanovky je to ještě asi 500 metrů, navíc hodně do kopce, tak je třeba počítat alespoň 15 až 20 minut na tuto pěší cestu, pro starší či jinak nemocné počítejte s půlhodinou chůze do prudkého kopce.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

V okolí hotelu je parkoviště pro osobní vozy, zeleň, stromy a okrasné keře. Pohledem do údolí je přímo pod Váma nádraží ČD, kde přijíždí vlaky. Pro řidiče aut pozor - dole pod hotelem na hlavní cestě je hned poblíž nádraží železniční přejezd, tak tam pozor.

V blízkém okolí jízdou autem směr Šumperk je hned vedle obec Loučná nad Desnou, a vpravo u silnice je původně zámek ale hlavně pěkný až nádherný zámecký park, vstup je tam volný, uvidíte řadu stromů, opravdu si tam zajděte.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Hotel, jeho zařízení a ubytování je dán také typem stavby, rokem výstavby. Pro pobyt v tomto hotelu je třeba předem slevit z větších nároků a příjmout to takové jaké to je, nebo jet jinam a ubytovat se jinde.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Olomoucký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání