Napsat recenzi

Katastrofa - Už nikdy!

Recenze hotelu Hotel Na Trojce *** (Česko - Olomoucký kraj - Jindřichov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2020
Přečteno: 69x
Recenze se líbila: 189 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejezděte tady, tohle jsem opravdu nikdy nezažila a doufám už ani nezažiju!

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokoj , a vlastně i celý hotel, prapodivně zapáchal zatuchlinou. V povlečení si myslím spal i někdo před námi, prostěradlo mají raději hnědé, aby nešlo vidět vše na první pohled. Na pokoji nebyly ani skleničky na pití. Nešlo pořádně otevřít okno, aby se aspoň trošku provětral vzduch. Vybavení pokoje je už dávno za zenitem.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Byli jsme pouze na snídani, protože pak jsme pobyt ukončili a jeli jinam. Snídaně nic moc, spíše nic. O čerstvosti pečiva by se dalo diskutovat, párek jsme raději neriskovali. Jo a nejprve jsme si museli utřít stůl, aby jsme se nepřilepili.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem byl šílený, vybavení hotelu by už dávno mělo být na smetišti, o službách se nedá moc mluvit, protože tam neustále nikdo není.

Sprchy na patro mi nevadí pokud jsou v odpovídající čistotě, ale když odhrnete závěs a vyvalí se na vás celý zájezd brouků a čistota tady asi pár desítek let už taky nebyla, no prostě hnus!

A nejsilnější dojem zanechala paní na recepci, její matematické schopnosti překoná i moje čtyřletá dcera. Paní neuměla odečíst snídani, aniž by se neokradla a při vrácení peněz za zbytek pobytu se taky velmi zapotila. Nemůžeme být všichni géniové, ale pokud si neumím spočítat ani prsty na ruce, tak nemůžu pracovat s penězi na recepci. Účetnictví tohoto zařízení bych opravdu nechtěla vidět, chudák paní účetní.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (1,8/5)

Nemůžu hodnotit, byli jsme zde v létě.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Netuším, byli jsme zde necelých 24hodin, nebyl čas na okolí.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem hnus a katastrofa.

A aby toho nebylo málo, tak o půlnoci začala diskotéka, po chodbách samí ožralci a jejich děti měli volnou hlasitou zábavu. Se čtyřletým dítětem na pokoji fakt super! Samozřejmě nikde nikdo a na non-stop lince to nikdo nebral. Takže ráno jsme nasedli do auta a hrůza-"hotel" jsme nechali za sebou.

NIKOMU NEDOPORUČUJI ZDE JET!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Olomoucký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání