Napsat recenzi

Jiří Novák

Recenze hotelu Lázeňský dům J. Ripper (Česko - Olomoucký kraj - Jeseník)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 43 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

můj týdenní pobyt

Ubytování  průměrně (3/5)

Již něco pamatuje

Strava a stravování  průměrně (1/5)

No co dodat první den u večeře mne zaskočil nápis na A 4 pečivo 2 ks, výběr jídel i bezhvězdičkový penzion u Slavonic s nesrovnatelně lepším výběrem, všude cedulky aby si lidé nedělali svačinky, promiňte to jsou věci které mne uráží a to jsem ještě netušil co se skrývá pod nápisem" pouze pro firmy" chtěl jsem si vzít 2 Kaiserky cena Lidl 4.50,-??? a byl jsem vykázán z tohoto koutku

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Úklid a ochota uklízeček

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (5/5)

Byl jsem nyní v říjnu tudíž beze sněhu jinak lanovky a vše ostatní super ale to neparří k zmíněnému hotelu

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Jeseníky jsou krásné já podnikal pěší túry trochu problematické pro měně zdatné jednotlivce

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Problematické parkování po silnici s vymletými krajnicemi nevím odhad 600 m od hotelu a dnes když jsem si zajel k hotelu naložit zavazadla byla všechna parkovací místa obsazená roztaženými auty kam se nenechalo zaparkovat pouze místa 2 invalidé tam zásadně neparkuji tudíž jsem auto postavil na volné místo i když jsem viděl cedulku neparkovat a odběhl pro 2 zbývající kufry po návratu mi bylo ústně vyčiněno zaměstnankyni hotelu co si to dovoluji že parkoviště je dole a tak jsem přejel zabral místo na chodníku pro pěší vedle invalidů naložil kufry a zmizel pokud není místo u hotelu naprosto nevhodné pro méně mobilní pacienty a to ještě není zima to musí být teprve masakr .

Ale opět Jeseníky jsou doopravdy krásné a všem doporučuji návštěvu

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Olomoucký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání