Napsat recenzi

Tohle místo máme moc rádi

Recenze hotelu Hotel Křížový Vrch (Česko - Olomoucký kraj - Jeseník)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 22 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Za mě jedno z nejkrásnějších míst! S přítelem jsme se na toto místo vrátili potřetí a budu se moc těšit, až se Křížový vrch stane dalším cílem našeho romantického (turistického) víkendu.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování je božské!!! Ta útulná, romantická atmosféra se nedá popsat slovy. Asi je to o lidech. Někdo přijede a chce hledat chyby, někdo přijede a je šťastný od začátku příjezdu, až po odjezd.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Jídelní lístek sice není nabouchaný specialitami, ale každý si zde vybere. A ty snídaně - to je něco neskutečného!! Opravdu senzační!!! Už večer se nemůžu dočkat rána.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál je senzační!!!! To jsou tak ochotní lidí, že se nebojím napsat, že celé kouzlo hotelu je jejích zásluha. Nevyjde počasí? Nevadí! Romantická atmosféra u krbu, nebo slušně vybavené fitko poslouží jako náhradní program. Mimochodem, kdo nechce do fitka, může navštívit kino (ano, kino), nebo si užít masáž, čí wellness. Nudit se tady rozhodně nebudete!

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Jsem nadšená, autem je to všude kousek, už bych mohla vydat turistický deník - ČERTOVÁ KAZATELNA, TANČÍRNA V RAČÍM ÚDOLÍ, KAPLE SVATÉHO ANTONÍNA, OBŘÍ STŮL A ŽIDLE - SKOROŠICE, ČERTOVY KAMENY, BOŽÍ HORA, ROZHLEDNA ZLATÝ CHLUM, ZŘÍCENINA HRADU RYCHLEBY, ROZHLEDNA BORŮVKOVÁ HORA, BUBLAVÝ PRAMEN, OBŘÍ MECHOVÉ JEZERO.. Mohla bych pokračovat, ale už se mi to tady nevejde. Nejsou to náročné trasy, vše je kousek a nejsou to náročné trasy, jako výstup na Lysou horu.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkový dojem??? Z mého vyjádření je snad znát, že toto místo mi přirostlo k srdci nejen místem, nejen okolím, ale především velice ochotným personálem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Olomoucký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání