Napsat recenzi

Pro mládez

Recenze hotelu Hotel Dakol (Česko - Moravskoslezský kraj - Petrovice u Karviné)

Hodnocení:
průměrně: 1,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2020
Přečteno: 75x
Recenze se líbila: 196 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chteli jsme se jen vyspat, ale ani toho mála se nám nedostalo.

Ubytování  průměrně (2/5)

Ackoli se v hotelu konala hlucna (trepal se inventar pokoje) svatba do rannich hodin, nestydel se hotel pronajmout pokoje i jinym hostum za plnou cenu. Wellness byl take uzavren. Do pokoju zateka, predlozkou ve sprse byl starsi zaprany rucnik. *** Hotel nemel pro kazdou osobu rucnik, osusku, poharek,vytah sice mit nemusi, ale vynest kufry do hotelu se zvysenym prizemim a vysokymi stropy do druheho patra bylo na hrane. Vsechny diry v prosteradle nebyly zastupované. Nejhorsi ze vseho je dusno v podkrovnim pokoji, ktere se neda vyvetrat. Po vysprchovani nez se clovek oblece je znova zpocen, venku bylo jen 24 stupnu, pokoj byl jak sklenik. Uprostred pokoje lezel trám, ktery se musel prekracovat. Pavuciny na strope.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Rozsirena snidane kontinentalniho typu, v dobe Koronaviru na Karvinsku jsme byli zklamani, ze nebyla podavana ke stolu, ale kazdy se mohl obslouzit. Snedene veci nebyly doplnovany, po odchodu hostu nebyl utren stul a mohl si tam sednou nekdo jiny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Zádny z personalu nemel , kdyz byl ve vnitrnich spolecnych prostorach rousku. Pani recepcni mluvila s nami jak s malymi detmi. Na pokoji zapomenute veci predeslych hostu. Hotel svoje webovky neaktualizuje. Hotel mohl napsat, ze jsou pred nim zatarasy a da se k nemu dojet jen z jedne strany. Pokud jedete z te druhe, my mely stesti na statni zamestnance a ti nas nechali projet. Taky nemuseli a my meli jet pres jiny polsky okrsek.

Celkový dojem  průměrně (1,8/5)

Nic pro osoby se snizenou pohyblivosti. Pomer kvalita / cena opravdu neodpovida.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání