Napsat recenzi

Slabe

Recenze hotelu Horský hotel Sepetná (Montér) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Ostravice)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 13 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Ziadna zabava, ziaden program, o 19:00 zatiahnuta roleta na recepcii-nikoho tam dorana nenajdete, na veceru si mozete vybrat zo 6 druhov jedal-same mado, proste jedalny listok nula bodov, zadymena cast restauracie od grilu, ktory bol rozkureny a nemali co ani komu grilovat. Proste nuda strasna, nemate tam co vecer robit ani co jest. My sme cakali tradicne ceske jedla, a nic. Po okupani sa v bazene (ziadna sauna, nic, ale aspon bazen) sme chceli aspon lahsiu veceru-palacinky, cestovinu, proste nieco.... no nic! V dedine vsetky restiky s rozvozom funguju do max 19:00, este ze sme si precitali recenzie dopredu a v miestnych potravinach sme si kupili suchu veceru. Akoze izby LUX su pekne, to klobuk dolu, ale cistota urcite nezodpoveda 4**** hviezdickam. Smuhy na oknach, okolo umyvadla, na stenach v kupelni, toaletny pspier ledva 2 vrstvovy, cize 1 rolku miniete za doobedie dvaja ludia.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Uslo to

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Slabe

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Slabe

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,6/5)

V pohode

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Pekne

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Uslo to

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 14 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

zkušený cestovatel: Tak tohle jsem opravdu nečekal... - 23. 3. 2024 16:33

Tak opravdu přemýšlím, zda se nevzdám toho přídavného jména v mé značce... po těch, již přesně 50, cestách po celém světě, se asi vzdám označený "zkušený" ! Zahrnout do hodnocení hotelu, lokality a služeb počet vrstev toaletního papíru, to jsem opravdu nečekal... no, ale alespoň jsou mi jasnější priority našich sousedů - možná tu bude i v programu jejich nové politické garnitury. Přednedávnem jsem strávil dvě noci v penzionu v Košicích (a zvládl jsem to i s jednovrstvým), vůbec by mne nenapadlo ten aspekt veřejně řešit !. Ale proti prioritám recenzenta nemám vůbec nic - snad bych mu jen doporučil nějaký kurz používání této hygienické pomůcky... a třeba to příště zvládne i s tím obyčejnějším... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání