Napsat recenzi

Beltine forest

Recenze hotelu Beltine Forest **** (Česko - Moravskoslezský kraj - Ostravice)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2021
Přečteno: 65x
Recenze se líbila: 111 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel v nádherném místě. Pokoje čisté, prostorné.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování bez problému. Pokoj velký, uklizený. Tady nemám co vytknout.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Měli jsme zaplacenou pouze snídaní a předpokládali jsme, že večer nebude problém objednat si cokoliv z jídelního lístku. Bohužel až na místě jsme zjistili, že tomu tak není. Hotel nabízí takzvané "Degustační menu" a nic jiného se objednat nedá. Takže první den byl výběr ze dvou hlavních jídel, druhý den ze tří. Nic jiného v hotelu nedostanete. Jídlo si musíte objednat pokud možno co nejdříve, jinak zřejmě máte smůlu. První den jsme nabídku nevyužily. Druhý den jsme si z degustačního menu objednali 1x svíčkovou a 1x cesar salát (ještě byla husa). Každé jídlo stálo 250,-Kč. Po příchodu jsme nahlásili číslo pokoje a čekaly na ráno objednané jídlo. Trvalo 45 minut než nám ho donesli. Takhle dlouho se standartně nečeká na jídlo objednané z jídelního lístku, na tož na jídlo, které je předem dané a nikdo z hostů si nemůže vybrat nic jiného. Čekání na objednané pivo bylo sice kratší, ovšem exotickému číšníkovi, který ho čepoval, by měl někdo vysvětlit jak se to dělá. Takže večeři považuji za zklamání. Snídaně byly výborné, tam nemám co vytknout - musí si vybrat každý. Za velice neprofesionální rovněž považuji ve čtyřhvězdičkovém hotelu to, že číšníci nemají oblečení, které by je odlišovalo od ostatních hostů. Prostě jak ráno přišli do práce, tak to měli na sobě celý den.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Wellness v hotelu je otevřeno od 15-20 hodin. Na samotný bazén už můžete dříve - tuším od 9:00. Vše co bylo uvedeno v nabídce bylo dostupné. Hydromasážní vana za příplatek. Bohužel vzhledem ke krátké otevíracé době wellness v něm bylo dost lidí a tudíš málo lehátek, kde by se daly odložit věci a odpočinout si. Avizované župany a papuče do wellness byly na pokoji dostupné, ovšem kvalita županu byla na hranici životnosti. Na obou ramenou byly takové díry, že opavdu nemůžu hovořit o to, že si toho nikdo nevšiml. Chtělo by zainvestovat do nových županů.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Super! Tady nemám co vytknout.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem mi zkazila jediná večeře, kterou jsme v hotelu měli. Chyběla mi možnost výběru jídla z klasického jídelného lístku. Přece jenom ne každý se rozplývá nad husou nebo telecím řízkem.

Taky nás zarazilo, že při vstupu do hotelu jsme byli recepční požádáni o to, abychom ve společných prostorech nosili roušky (recepční ji měla). S tím samozřejmě v dnešní době nemáme problém, ale jaké pak bylo překvapení, když roušky nenosili ani zaměstnanci hotelu - konkrétně číšníci. Když něco od někoho vyžaduji, tak taky očekávám, že stejné pravidla budou dodržovat všichni.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání