Napsat recenzi

Už nikdy více

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2012
Přečteno: 312x
Recenze se líbila: 509 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Víkendový pobyt jsme (jako mnoho recenzetnů) zakoupili přes Slevomat. Podobných pobytů jsme absolvovali již více a toto byl nejhorší zážitek. Nikdo by mě nedonutil jet tam znovu.

První problém nastal s tv a připojením k wi-fi. V den příjezdu byl jakýsi veledůležitý hokejový zápas. Když manžel zjistil, že tv na pokoji nefunguje, zvažoval jestli nepojedeme domů. Wi-fi také nefungovala. Nakonec se domluvil s majitelem, že mu zápas pustí na tv v restauraci a dal nám heslo k vlastní wi-fi.

Okolí hotelu bylo sice hezké a ani pan vedoucí se k nám choval slušně, přesto do tohoto ubytovacího zařízení již nikdy více a nedoporučuji ani ostatním.

Ubytování  průměrně (3/5)

Vybavení koupelny a wc bylo sice skromné, ale zcela zjevně nepříliš staré a čisté. Vadily mi snad jen shrnovací dveře. Horší už to ale bylo se samotným pokojem. Postel z nějakého důvodu neměla postranice a dvě volně ložené matrace se bez nich samozřejmě nedaly udržet pohromadě. Během noci jsme několikrát končili buď na zemi nebo v „díře“ mezi matracemi. Televize – třebaže nefunkční, byla zavěšena vysoko na zdi a přesto byla celá zašpiněná čímsi, co mohla být stejně dobře coca-cola nebo třeba i krevní stříkance. Ostatní nábytek byl pokryt vrstvou prachu. Opravdu mi nikdo nevysvětlí, jak se mohlo stát, že hotel není schopen zajistit úklid 4 pokojů – více jich totiž při našem pobytu nebylo obsazeno.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Restauraci bych ohodnotila jako těžce podřadnou. Interiér byl sice hezký, ale kuchyně byla katastrofální. Výběr za 4 jídel byl velmi brzy „ohraný“. Navíc jídla nebyla příliš chutná. Jezdili jsme jinam, protože ani porce nebyly příliš objemné.

Přípitek a láhev kvalitního vína se nám vyhnuli obloukem. Vzhledem k celkovému dojmu jsem se jich pro jistotu ani nedožadovala.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Dvě hvězdičky pouze za možnost neomezeného využívání bazénu během pobytu. Pro rýpaly - za tři dny jsme jej navštívili 3x.

Bazén samotný byl úžasný, jen tedy příchod k němu (dle pokynu bez obutí a jako hoteloví hosté samozřejmě jen v plavkách a s ručníky) byl přes doslova ledovou dlažbu. Přímo u bazénu už bylo teplo. Vzhledem k tomu, že v době pobytu jsem byla těhotná, bála jsem se jakéholiv nachlazení a tento pobyt jsem bohužel po příjezdu domů odstonala.

Servírka byla milá, měla dost napilno, protože nás ubytovala, obsloužila v restauraci, pak jsem ji potkala na chodbě coby pokojskou...

Pan vedoucí se nechoval nijak špatně. Vtipné bylo jeho konstatování - kdy manžel vypadal po snězení večeře zjevně hladově. "Bylo toho málo, že?" Odkývali jsme mu to a vydali se najíst ještě jinam.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí hotelu bylo hezké.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Bohužel nevidím jediný důvod proč se do hotelu vracet.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání