Napsat recenzi

Hotel Autocamp Morávka! Nikdy více!

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 365x
Recenze se líbila: 670 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 2
  • hotel *** hotel ***
  • hotel *** hotel ***
  • hotel *** hotel ***

Víkendový wellness pobyt jsem zakoupila přes Slevomat. Až do této chvíle jsem vždycky dostala to, co bylo prezentováno. V tomto případě nebyla pravda ani zlomek toho, jak se hotel původně prezentoval (nabízel luxusní wellness pobyt v tříhvězdičkovém hotelu).

Ubytování  průměrně (3/5)

Už při ubytování jsme byli varováni, že jde o maličký pokoj. To by vůbec nevadilo, kdyby byl pokoj čistý a vše plně funkční! Na stropu byly fleky neurčitého původu (plíseň, zatečené?), všechno opotřebované, zaprášené. V koupelně mi málem zůstaly dvířka od sprchy v ruce, teplá voda netekla. To, že mělo být všude dostupné připojení wi-fi, nebo že nebyl signál na TV, to jsou ale maličkosti, které by člověk v jinak spokojeném prostředí bez problémů přehlédl.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Měl být kulinářský zážitek v podobě menu - guláš s poznámkou, že jdeme pozdě.

Žádná možnost výběru.

Taky jsme měli jako dárek dostat láhev kvalitního vína, které jsme si mohli dle vlastní chuti vybrat z bohaté nabídky. Vybráno jsme dostali - červené, nebo bílé?

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Jedna paní, která tam asi byla pro všechno (obsluha restaurace, recepční, obsluha v rybářské baště, ... )

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Zklamaní! Rozhodně nemůžu doporučit!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Artur Salimbeni: Lidé ze Slevomatu nemohou být seriozními kritiky! - 6. 12. 2012 12:16

Vážení, jsme z Brna a do tohoto hotelu jezdíme pravidelně už pátým rokem. Vždy když přijedeme, je tam něco nového. Letos nádherný bazén se solí z Mrtvého moře. Okolí hotelu i areál samotný je nádherným místem, kde se člověk nikdy nenudí. Skvělé létní koupaliště, rybářská bašta, tři dětská hřiště, tenisové kurty a spousta dalších atrakcí. Jídlo je tam vždy skvělé, ovšem je potřeba rozlišovat venkovní terasu s bufetem pro hosty bazénu a stylovou hotelovou reastauraci. Člověk zkrátka nemůže chtít za cenu bufetu jídlo prvotřídní restaurace... Letos jsme zažili něco neuvěřitelného! Hotel byl zcela plný včetně venkovních chatek, což v minulosti nebývalo. Nebyl by to problém, nebýt neuvěřitelného chování klientů ze Slevomatu. Snídaně byla podávána formou švédských stolů a to již od 8:00 hod. Klienti ze slevomatu hlučně postávali před restaurací - pro jistotu již od půl osmé a v momentě kdy se otevřela v ní konzumovali vše co se dalo až do 10:00, kdy snídaně končily. Člověk by nevěřil, co všechno si dokáži někteří lidi nandat na jeden talíř. Vůbec jsme se nedivili, když po třech dnech byly švédské stoly nahrazeny servírovanou snídani. Naše zkušenosti s tímto zařízením jsou zcela odlišné. Jediná negace je chování klientů ze Slevomatu. V restauraci je člověk nezahhlédne - vyjma toho co mají ve zlevněném balíčku, ale na pokojích vesele pojídají a popíjejí vlastní proviant. Nedalo se usnout dokud nepřestali - jako zvířata. Stejnou zkušenost máme i ze zimní dovolené v Krkonoších, kde jsme byli minulý týden. Dovolená je prostě od toho, aby si člověk něco dovolil a ne aby chtěl na všem a za každou cenu ušetřit. Pak se holt takoví tůristé nemohou divit, jak je na ně všude nahlíženo. Když na to nemám, tak sedím doma na ***** a nekazím dovolenou ostatním!!! reagovat

Jiří Němčík: Lidé ze sl.portálů nemohou být seriozními kritiky! - 3. 3. 2016 1:26

Dobrý den, s tímto komentářem se naprosto ztotožňujeme. Byli jsme v tomto hotelu od pátku do neděle i s vnučkou a byli jsme naprosto spokojeni. Zakoupili jsme si poukaz přes slevový portál a nedělali jsme si žádné jiné nároky než ty, které nám byli při koupi slíbeny. Samozřejmě, hotel nám nabídl ubytování v účelově zařízených pokojích bez nějakého luxusu, ale ten jsme neočekávali. Souhlasím s názorem, že někteří lidé by měli jezdit pod stan a ne do hotelu za pár kaček, ve kterém se pak chovají jako arogantní nenažranci. Myslím si, že výše uvedený kritický komentář se nezakládá na pravdě a jeho jediným cílem je hotel poškodit. Samozřejmě, neříkám, že vše může být stoprocentní, ale o nějakých detailech nemám potřebu zde hovořit. Asi je chyba hotelu, že občas nabízí přes slevový portál tak levné pobyty, protože všude kolem hotelu jsou vidět každoročně se rozvíjející investice. Kdo sem přijede, vždy se rád vrátí. A kdyby něco někomu chybělo, tak ta nádherná příroda v okolí mu to určitě vynahradí. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání