Napsat recenzi

radši tam nechodte!!!

Recenze hotelu Horský hotel Ondráš ** (Česko - Moravskoslezský kraj - Komorní Lhotka)

Hodnocení:
průměrně: 1,4/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2012
Přečteno: 419x
Recenze se líbila: 551 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

mezi svátkami jsem byla na Vylete, chtela jsem si pujcit misku na vodu pro meho pejska, ale ta Pani jak na me zacala kricet, tak sem se radsi otocila a sla pryc, kdyz to nekoho nebavi at to radsi nedela a jde do duchodu!!!

Ubytování  průměrně (1,2/5)

ubytovana jsem nebyla

Strava a stravování  průměrně (1,2/5)

radsi sem si nic nedala

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,2/5)

no chovani otresne, maji si tam dat mlade lidi..

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (2,1/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

je nadherne

Celkový dojem  průměrně (1,4/5)

uz tam nikdy nepujdu!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

dana Mikesova: ja myslela ze uz to zavreli - 5. 1. 2013 19:09

divim se ze tento hotel jeste funguje. Vedeni arogantni zamestnanci se tam stridaji jako na bezicim pase protoze nedostavaji vetsinou plat tak jak maji. Jidlo se podava hostum i ve stavu ktere uz je nepozivatelne. nikomu tento hotel nedoporucuji navstevovat. Mam vlastni bohate zkusenosti reagovat

ilona: misky pro pejsky nosit jedine sebou - 13. 7. 2013 22:46

Par dnu jsem byla zamestnancem hotelu Ondras.S pujcovani misek pro pejsky je opravdu velky problem.Majitele neochotne pujcuji a tvari se jak by jste po nich chteli nevim co.Nemluve o tom kdyz je cykliste pozadaji a slusne zeptaji zda si mohou natocit trochu obycejne vody z wc.Nechtejte slyset ten komentar.Hruza. reagovat

Iva: Re: misky pro pejsky nosit jedine sebou - 29. 12. 2013 20:00

taky jsem u nich, ale nedalo se to vydržet, staré a plesnivé jídlo, člověk ať dělá co dělá stejně dostane seřvané. K zaměstnancům se opravdu chovají otřesně a k hostům pokud to jsou známí, tak se chovají mile. A co se týče platů, tak katastrofa, obiraji a neplatí!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání