Napsat recenzi

I přes zaplacený pobyt jsme radši odjeli o den dříve...

Recenze hotelu Hotel Excelsior **** (Česko - Moravskoslezský kraj - Horní Lomná)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2020
Přečteno: 161x
Recenze se líbila: 162 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Halušky (čekací doba cca 40 minut) Halušky (čekací doba cca 40 minut)

Od tříhvězdičkového wellness hotelu v Beskydech s honosným názvem Excelsior, na který nás už po cestě lákalo mnoho billboardů a upoutávek, a který se na svých stránkách prezentuje jako jeden z nejlepších hotelů v oblasti, jsme očekávali rozumné služby za rozumnou kvalitu, opak byl bohužel pravdou.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

V celém hotelu je poměrně chladno a není způsob, jak může host teplotu ovlivnit. Na první pohled je vidět, že hotel měl svou největší slávu tak před dvaceti lety a od té doby se do něj mnoho peněz ani času nezainvestovalo. Co se pokoje týče, je to klasické lepší internátní ubytování s rozdílem sociálního zařízení na pokoji. Vůbec si ale nedovedu představit, že bych zde trávil více dní a to z důvodu velmi staré pérové matrace, ze které bolely záda po jednom dni a také z důvodu postele, která při každém převalení vrzala tak, že vzbudila nejen dotyčného, ale i jeho partnera.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

V celém objektu se nenachází více než 4 lidi, kde číšníci musí pendlovat mezi barem, prostorem restaurace, recepcí, vanami, wellness, zapínat bowling, půjčovat vybavení.. Mladší dívky jsou slušné a i přes fakt, že jsou celý den na nahou a snaží se o hosty starat jak nejlépe dovedou. Starším se lépe vyhnout, nejen že se k mladším kolegyním chovají velmi neuctivě, lépe na tom není ani host, který se cítí spíše jako nějaká nucená přítěž. V rámci pobytu má většina hostů k dispozici polopenzi. Snídaně formou švédských stolů neurazí nenadchne, k dispozici jsou párky, míchaná vejce, pečivo, salámy, sýr, .....Co se večeře týče, k dispozici jsou, krom placeného jídelního lístku, vždy čtyři chody. Objednat si je musí člověk ovšem co nejdříve, jinak už na něj zbudou jen ty nejméně oblíbené. O jakékoli gastronomii se ovšem mluvit vůbec nedá, jelikož kuchař se zde opravdu podílel minimálně. Domácí není nic, čerstvost žádná, jídla se jen ohřejí a dají strávníkům. Pro velký úspěch jsem se rozhodl vyzkoušet z jídelního lístku i místní specialitu halušky, dostal jsem ohřáté noky na tom hrst koupených uzených kostek a polévková lžíce bryndzy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Přes velkou nabídku služeb na internetových stránkách, se z nich ve skutečnosti mnoho využít nedá, squash nedokončený, venkovní bazén má tak v létě tak 10 stupňů , žádné další posezení k dispozici není, pokud je hotel trochu zaplněný, chybí i dostupnost parkování. Co se wellness, na který jsme se velmi těšili týče, celý se skládá z bazénu max pro 5 osob, jedné finské sauny (druhá bohužel nefunguje) a sprchy. Okolí sauny čisté, jelikož tam mnoho lidí nechodí, bazén velice špinavý, na okraji použité náplasti, uvnitř vlasy apod. (a to bohužel i v současné situaci). Celkem se do hotelového wellness vejde maximálně 8 lidí. V tomto duchu pak byl velice zajímavý poplatek na prostěradla, pro které se host musí vrátit zpět na recepci, jelikož ho na to odkáže řád bazénu, který ale stejně nikdo nerespektuje a kde ani stejně nikdo nehlídá (což může být zejména pro malé děti, které kolem pobíhají sami a skáčou z římsy do 1,6m hlubokého bazénu velmi nebezpečné a vlastně ani netuším, zdali se vůbec smí, nechat podobný areál po celý den bez dozoru). Pokud se ovšem člověk chová jak má a poslušně si skočí pro prostěradla zpět na recepci, odměnou mu bude poplatek 60Kč na malinké prostěradlo, na které si v sauně může sotva sednout. Dalšími službami jsou pak vodíkové a jiné koupele, což jsou v realitě dvě kádě, kde je cosi rozpuštěné, po třiceti minutách člověka zkasírují o pár stovek.. Co se masáží týče, zde je vidět, že jsou poskytovány externí pracovnicí, která v lidech nevidí jen dojné krávy, ale snaží se jim opravdu pomoci, takže alespoň ty doporučujeme.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V okolí není krom turistiky moc co dělat, a tak pokud není zrovna počasí na vycházky, člověk se dost nudí.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Vedení hotelu bych určitě doporučil zamyslet se a za cenu velkolepé sebe propagace, se více zaměřit na své hosty, ne jen na jejich peněženky, protože je to celé opravdu do očí bijící...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání