Napsat recenzi

Tento hotel už nikdy

Recenze hotelu Hotel Petr Bezruč ** (Česko - Moravskoslezský kraj - Frýdlant nad Ostravicí)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2016
Přečteno: 489x
Recenze se líbila: 291 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Dostala jsem od kamarádky poukaz na relaxační pobyt v tomto hotelu,byla jsem už na několika pobytech a tento byl nejhorší.Já jsem člověk,který se spokojí i s málem,ale toto bylo trochu moc.Stačilo,aby slečna na recepci se trochu usmála a vysvětlila soustavné

vrtání v pátek a sobotu,místo arogantního vystupování.Pan číšník,když mi donesl studený

oběd po 40min čekání.Jediné plus zde byla krásná krajina,spousta welnes a paní v tomto welnes,která alespoň něco málo vysvětlila a poradila.Jinak jsem doplatila 340 Kč,parkování,to že využívám hotel v sobotu a neděli-dost bizardní poplatek a běžný rekreační.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování docela šlo,

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Kromě jedné večeře,která se nedala sníst-rýžový nákyp-za ten bych vyhodila kuchaře.

Celkem se to dalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení hotelu dobré,sice bazén byl trochu studený,ale ostatní docela dobrý,ale musel si to člověk objednat hned,jak přijel.

K ostatnímu personálu-katastrofa ,neochota,kyselý otrávený obličeje,naštvaný.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí záviděnihodné

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Vše jsem již napsala.Když jsem přijela a do půl osmé někdo vrtal-brala jsem to,ale když vrtání a pořádné začalo po jedné hodině po obědě,tak to bylo i na mě moc.neměl by so pobyt nabízet jako relaxační,ale jako adrenalinový zážitek.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 133
z 271 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Marťas: Wellnes - 20. 11. 2016 22:08

Chtělo se mi říct po skončení víkendového wellnesu, bylo to dobré, příjemné, ušlo to. Člověk náročný by plakal, ale skromný by byl spokojený. Taky jsem si to s kamarádkou užila, ale vrchol všeho bylo závěrečné účtování. Nesmyslný příplatek za parkovné (jako host hotelu jsem jim nechala vydělat dost) a co mě nejvíc naštvalo a tímto vzkazuji p. řediteli, že účtovat příplatek za víkendový pobyt je FAKT DOST HNUSNÉ. Kdy jindy by měli hosté jezdit. Takže PRÁVĚ PŘIŠEL O 2 KLIENTY a věřte, že se to rozšíří dále. reagovat

Kundratka: Wellnes - 21. 11. 2016 16:17

Jako pracující člověk nemám kdy jindy se jít zrelaxovat než-li o víkendu. A za to u Vás zaplatím (pozor všichni příplatek pod čarou)! Jako host hotelu parkuji před svým hotelem. A za to u Vás zaplatím (pozor všichni jako hosté hotelu nemáte parkování zdarma)! Budu-li chtít wellnes, tak už nikdy u Vás. Za to už nezaplatím!!! Vzpamatujte se !!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání