Napsat recenzi

RETRO

Recenze hotelu Hotel Petr Bezruč ** (Česko - Moravskoslezský kraj - Frýdlant nad Ostravicí)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 319x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel jsem vybrala podle fotky-která byla na hyperslevách. Ovšem když jsme přijely na místo, hotel vypadal úplně jinak..(tedy zastaralý a žádnou rekonstukci jsme nepocítily (jen takový detail co mě nalákalo na pobyt) byly jsme tam na víkend.

Jelikož jsme si nechtěly kazit pobyt, tak jsme se snažily neřešit a dělaly jsme si z toho srandu.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

pokoj starý..z roku raz dva, z postele bolely záda. Povlečení na polštář nemělo knoflíky.. V koupelně nebylo ani kam položit šampón či mýdlo.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

JÍDLO- snídaně, výběr jídla dobrý, každý na co má chuť, večeře výběr ze tří menu, dobré. Jídlo bylo chutné. Ovšem nepochopily jsme, proč se zákusek (buchta) podávala pro 6 osob jen na 3 talíře. (na jednom talíři byla rozkrojená buchta na trojuhelníčky) trochu směšné, nemyslíte?! Navíc ubrusy špinavé..Nojo, holt se dá ubrus obrátit jen 2x že?!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

BAZÉN- opravdu voda neměla 27,7 C jak ukazoval teploměr! Byla studená.

Jediný fén, který byl k dispozici u šaten byl nefunkční.

PARNÍ KABINKA-byla opravdu k zasmání, jen sprchový kout a dole pár dírek, z toho měla jít pára..která dle kamarádek, které šly na tuto proceduru, pomale žádnou páru necítily ani na nohou a už vůbec ne celkově na těle..natož aby se kabinka zaplnila párou. Myslím, že kdyby tato procedura nebyla v ceně pobytu, tak by se sakra naštvaly, co to má znamenat!

SAUNA- jako taková, byla celkem v pohodě,byla určena max. pro 8 osob, nás bylo 6 holek, dobrý, ale tzv. odpočívárna nás zděsila, jen dvě lehátka, takže jsme tam byly nalepené na sobě a to se jako odpočinek či relax, nazvat rozhodně nedá.

PERSONÁL- no tak RECEPČNÍ byla milá, jen když vyprávěla o příhodách z výletu, jakmile se mělo něco řešit, okamžitě obrátila a byla protivná a neochotná.

Při odjezdu fronta a zmatky u placení, když bylo nedorozumění, dovolila si říc na jednu z kamarádek (cituji: " No jo blondýna) To je vrchol, jak si to může dovolit :(

ČÍŠNICE- byly dvě, z toho ta jedna se teda po celou dobu, at už jsme byly na snídani, večeři či v baru tvářila jak kyselé zelí a opět celkem neochotná, asi jí to dalo hodně práce tak vypadat. Každý má nějakou práci a když už dělám s lidma (kor jako číšnice) tak se snad tvářím příjemně, její nálady hosty opravdu nezajímají.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,2/5)

byly jsme v létě, nelze posoudit..

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Neupravené, zanedbané, nic moc. Navíc proč jako zákazníci platíme parkovné?

No pro náhodné turisty parkovné při útratě nad 200,- Kč zdarma :-DDDD No, tak to Vás pobaví už při příjezdu na obrovské ceduli.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Poprvé a naposledy!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 133
z 271 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání