Napsat recenzi

Nikdy víc, stravování!!!

Recenze hotelu Hotel Kempa *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Bukovec)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2016
Přečteno: 299x
Recenze se líbila: 354 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel se tvářil jako luxusní s úžasným wellness... Takže jediné co bylo na hotelu úžasné, bylo opravdu wellness, rádi plaveme, máme děti, ty se vyřádily, sauna také fajn, jen avizovaná vířivka byla mimo provoz a jak jsme se dozvěděli, již několik týdnů, což na internetu nebylo... Ale bazén opravdu super. Abychom hotelu nekřivdili, pokoj také pěkný, čistý, krásný, a hlavně úžasná matrace, vcelku na manželské posteli a měkká, to máme rádi, skvělé spaní. Tak a teď to horší. Na pokoji čtyři dny nikdo neuklízel, nikdo nám celou dobu nevyměnil nacucané ručníky vodou a v pokoji nebylo topení ani žebřík v koupelně. Takže to bylo špatné. Také jsme měli sebou miminko a celou dobu NIKDO nevynesl koš, hromadily se nám tady pleny a odpadky :( Co bylo ale naprosto nejhorší a co nás v takovém hotelu a v dnešní době naprosto ŠOKOVALO byla úroveň jídla. První den jsme dostali v salátu kessara ( který má být s kuřecím masem ) nakrájený vepřový řízek (pravděpodobně od oběda), další den to bohužel pokračovalo, maso bez chuti, palačinka pro syna okoralá a tuhá, že nešla ukrojit (jakoby by byla z mikrovlnky nebo z nějakého polotovaru z mrazáku, vůbec ne čerstvá, chuť nechutná), dále na lístku jsme měli napsané hovězí špalíčky, dostali jsme vepřové se slovy, že to špatně vytiskli, knedlíky byly okoralé a tvrdé. Večer jsme měli hlad, tak jsme si dali alespoň grilovaný hermelín, že se na něm nedá nic zkazit. Dá. Byl nahoře spálený a vevnitř tuhý! Ten má přece téct... Jediné co mi chutnalo byly rajčata s mozzarellou, ale to se jen nakrájí, že.... Jídlo byl pro nás takový šok, že jsme tomu nemohli ani věřit. A neřekla bych, že jsme nějak nároční... Je to ostuda tohoto hotelu, nikdy už bychom sem kvůli jídlu nejeli a nikdy bychom hotel nedoporučili. Vaří se z polotovarů, ze zbytků a chuť jídla je nevalná a celkově je špatně připravované...Mladé slečny servírky byly trošku mimo, neprofesionální... A poslední věc. Byl zde velmi hezký dětský koutek, který ovšem nikdo tak rok neuklízel, stačilo by ho každý večer vysát. Naše sedmiměsíční holčička zde lezla a měla ručičky plné vlasů, chomáče chlupů a špíny:((((((( Tolik k tomuto hotelu. Je to velká škoda, pěkný dům, pokoje i příroda a samozřejmě to wellness, celkově to působí ale spíše jako převlečená bída...

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Hezké

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Horší jsem nikde nezažila!!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Za mě personal hrůza!!!!!!!

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,3/5)

Super

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Pěkné

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Nikdy víc!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 23
z 29 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání