Napsat recenzi

Hotel nebo diskoteka

Recenze hotelu Hotel Kempa *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Bukovec)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2015
Přečteno: 357x
Recenze se líbila: 487 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Krasny hotel, ale na to ze je 2 roky stary nektere zarizeni opotrebovane. Snidane slaba, spis podprumerna, vecere naopak vynikajici.

Poradani oslav a podobnych vecirku je des a hruza, v tomto pripade zapomente na spanek. Velky sal se nachazi primo pod pokoji hotelu a odhlucneni zadne. Na pokoji hluk 60dB - odpovida hlasite mluvicich lidi navic podlaha vibrovala.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pokoj velky jen stopy po zateceni na strope. Nemoznost regulace topeni a je spolecna perina na manzelske posteli.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Snidane slabsi, prumerna.

Vecere vynikajici.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personal vuci hostum super, slo poznat, ze meli komplikace mezi sebou. Servirky byly pri takovem naporu pretizene.

Provozni des a hruza, pripada ji absolutne normalni hotelovym hostum poradat diskoteku oslavencu do rannich hodin. DES A HRUZA NEDA SE SPAT.

Podlaha vibrovala jak hudba hrala, toto je dle pani provozni normalni. Namerili jsme 60dB.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Uzasne, penize z EU udelaly sve.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Nebyt flegmatickeho pristupu provozni tak super hotel jinak jiz nechci zazit neco podobneho navic s malyma detma.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 23
z 29 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Martin Sikora: reakce na recenzi p.Libora - 12. 1. 2016 23:23

Za kladná vyjádření v této recenzi děkujeme na negativní se pokusím odpovědět. "nektere zarizeni opotrebovane"- při obsazenosti hotelu cca 75% jistě dochází k opotřebení zařízení. " stopy po zateceni na strope" - ve stropním plášti může dojít k netěsnosti, pokud na p.Libora flek na SDK podhledu působil depresivně je nám to líto. "Snidane slaba, spis podprumerna" - o kousek níž v textu je vyjádření, že byla průměrná, kdyby recenze byla delší, možná by byla již lehce nad průměrem, naprostá většina naších hostů je se snídaněmi spokojena. "Nemoznost regulace topeni" - topení je regulováno centrálně snažíme se o max. tepelný komfort pro naše hosty a recepce případné podněty týkající se topení okamžitě řeší. "spolecna perina na manzelske posteli" - recepce na požádání vymění za dvě jednotlivé. "Servirky byly pri takovem naporu pretizene, provozni des a hruza" - ...a protože toho měl personál málo a snažili se k p.Liborovi chovat slušně zavolal p.Libor policii ČR. Jako by snad mohla policie vyřešit situaci s naměřeným hlukem. Škoda, že nebyla přivolána hygiena, mohli si nakalibrovat hlukoměry. Za hluk na pokoji se musíme p. Liborovi omluvit a je nám líto,že se i s dětmi nevyspal. Snažíme se, ať se tyto situace již neopakují. P. Libor druhou, onu hlučnou noc měl samozřejmě zdarma, bohužel odmítnul zaplatit i onu vynikající večeři, kterou jistě s chutí snědl. Děkujeme, za každou, a to i negativní recenzi, budeme se díky ní zlepšovat. reagovat

Libor: Re: reakce na recenzi p.Libora - 13. 1. 2016 20:22

Dobrý den, počty jsou jednoduché, odmítnul jsem zaplatit za noc včetně přistýlek, kdy se nedalo spát. Kdyby jste chtěli vyjít vstříc hostům, tak dopřejete, aby si mohl každý sám regulovat topení a taky by mě zajímalo, až začne lyžařský sezona, kde si budou hosté sušit oblečení, když nemáte ani žebřík na pokoji, taky na recepci? Kdybych nebyl objektivní jistě bych Vám nenapsal i kladné hodnocení, když jsem byl vytočený vaším přístupem. Výše uvedenou recenzi jsem psal ve 2 ráno, jak se nedalo spát z mobilního telefonu, tudíž se omlouvám za jisté nepřesnosti. PS nemusíte mi psát z čeho vznikají fleky na stropě, spíš je na místě je opravit. Jinak Vám přeji spoustu úspěchů a nepochybuji, že k Vám hosté nebudou jezdit, nebýt zkušenosti s noční zábavou někdy bych se vrátil. reagovat

Libor: Re: reakce na recenzi p.Libora - 13. 1. 2016 20:23

Upřesňuji žebřík v koupelně jsem myslel. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání