Napsat recenzi

Hotel Helena Rokytnice

Recenze hotelu Hotel Helena *** (Česko - Liberecký kraj - Rokytnice nad Jizerou)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 609x
Recenze se líbila: 516 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ve dnech 13.6.- 18.6.2015 jsme trávili dovolenou v HOTELU HELENA ROKYTNICE.

Bohatá snídaně formou švédského stolu, kde si určitě vybral každý. Svačinový balíček také zatím nikdo neposkytoval. Milé překvapení.

K večeři byl výběr ze tří jídel např.Krkonošský špíz, Gratinované kuřecí medailonky,Steak s fazolkami,ale i milánské špagety a smaž. květák ap.

Luxusní byla kýta na grilu a grilované žampiony ( na ty jsem dostala i recept od kuchaře ):-).

Polévku si nabral každý dle svého "hladu". Nebyl problém si přidat. Zeleninový salát byl vždy čerstvý a dobře ochucený. Pro milovníky sladkého byl dostatečný výběr zákusků z domácí cukrárny ( žl. věnečky, košíček s paříž.šlehačkou a čokoládou,punčák aj.).

Jídlo bylo chutné - soudím dle vrácených prázdných talířů nás i ostatních hostů.

Musím také pochválit personál - vždy byl vstřícný a pozorný.

Pan majitel každé ráno byl v recepci, ochotně nám poradil, kam na túru, aby to zvládla i naše dcera. Večer se zajímal, jaký jsme měli den.

A přestože neustále vyřizoval telefony a zabezpečoval provoz hotelu, měl dobrou náladu.

Děkuji jemu i personálu za velmi krásnou a pohodovou dovolenou.

Petra P.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Čisté, vybavené pokoje s koupelnou. Denně úklid.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

super

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,7/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

krásné prostředí, perfektní výchozí bod na túry

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

doporučuji !!!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání