Napsat recenzi

wellness

Recenze hotelu Hotel Morris (Česko - Liberecký kraj - Nový Bor)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 76x
Recenze se líbila: 236 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Měli jsme asi smůlu,že jsme měli pobyt zrovna,když se tam konala v den našeho příjezdu v pátek svatba takže muzika byla slyšet celý večer a linula se celým hotelem. Když jsme byli večer v solné jeskyni a poslouchali relaxační hudbu a měli odpočívat tak to přehlušovala právě ta hudba ze svatby.A v sobotu opět akce nějaké společnosti,který večer kolem půl desáté ještě pouštěli ohňostroj a hudba hrála až dlouho přes 22 hodinu.A to jsme si mysleli že když je to 4hvězdičkový hotel a člověk si zaplatí za relax tak by neměl být nikým a ničím rušen.

Další věc co mě hodně zklamala přístup v recepci .Když jsme přijeli museli jsme hned platit za parkovné a za psa.To by nebylo tak nic zvláštního ,ale to že si účtuji za parkovné 100 za noc a psa za 250 za noc mě přijde hodně. V jiných hotelech si účtuji mnohem méně a ještě dají misku s pamlskami . Ale dobře ,ale to že si účtovali dvě noci za parkovné a psa celkem 950Kč. za dvě noci? Když jsme druhý den zjistili,že si naúčtovali víc než měli tak jsme to šli reklamovat a paní recepční se omluvila a vrátila 200 Kč .Ale to by se ve 4 hvězdičkovém hotelu nemělo stávat. A další věc byli jsme upozorňováni,že v sobotu večeře je pouze do půl osmě ať s tím počítáme.Tak jsme spěchali a potom jsme se dozvěděli že to není pravda,že na recepci nic nedědí a plácají nesmysli.

A navíc co jsme měli procedury tak všechna nám dali na sobotu dopoledne od 9:30 do skoro 10 hodiny kdy končila snídaně. Takže ráno buď vstávat brzo aby člověk stihl se v klidu nasnídat nebo jít na procedury bez snídaně.

Ubytování  průměrně (4/5)

prostředí krásné ,ale postele nic moc .Ten kdo má rád opravdu tvrdé matrace asi v pořádku. Ale nám osobně vyhovovalo alespoň polo měkké .Polštáře hrůza . Měli jsme přistýlku a ta byla mnohem lepší než ona postel a polštář.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo bylo opravdu dobré a celkem v pohodě,ale uvítala bych více různých nápojů a vodu alespoň na každém patře nebo alespoň u těch procedur.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

přesto že hotel má 4 hvězdičky zažila jsem 3 hvězdičkový hotel v mnohem lepším vybavení. Jediný co je na 4 hvězdičky byla obsluha v jídelně .Obzvlášť bych chtěla poděkovat servírce paní (tuším se jmenoval Ilona nebo tak nějak ) strašně příjemná a lidská to se hned tak nevidí a díky jí máte opravdu o jednu hvězdičku víc.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Jo celkem dobrý od hotelu kousek do centra nebo do přírody

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

celkový dojem je takový,že neodpovídá 4 hvězdičkám spíše bych doporučila hotel pro společenské akce svatby, rauty a ták ,ale né pro wellness

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání