Napsat recenzi

DĚS A HRUZA

Recenze hotelu Hotel Avicenum *** (Česko - Liberecký kraj - Lučany nad Nisou)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2014
Přečteno: 459x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 1
  • koupelna koupelna
  • koupelna koupelna
  • koupelna koupelna
  • vyhled z okna (nejde o vyhled, ale o ty diry, kterymi tece do 3*hotelu) vyhled z okna (nejde o vyhled, ale o ty diry, kterymi tece do 3*hotelu)

Proste priserne

v nabidce uvidite, co vse hotel sliboval

z fotografii nabydete dojmu, jak vse je krasne a ikdyz je jasne, ze se nejedna o hotel, ale horskou chatu, tesite se na uzasny wellnes vikend, jaky Vam hotel nabizi, ALE - viz nize

Ubytování  průměrně (2,1/5)

Cas se zde zastavil pred 50ti lety, vse je opryskane a zdemolovane (vsimete si, ze na strankach hotelu nejsou vyfoceny vnitrni prostory hotelu, to uz nas melo varovat....), do vany se stitite jit se jen osprchovat, natoz se vykoupat.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Slibovany bufet spocival v tom, ze byla jedna polevka, jedno jidlo (curry omacka, druhy den cevabcici), jedna priloha a jeden salat, tedy na vyber vubec nic, bufet spocival jen v tom, ze si proto dojdete sami, prvni den jsme na snidani prisli 15 minut po zacatku a nebylo uz temer nic a nic nedoplnili, druhy den to bylo o neco lepsi, mozna proto, ze jsme prisli radeji hned v 8h, kdy oficielne snidane zacinala. Sklenicky byly tak spinave (otisky prstu a rtu ze vsech stran), ze jsem musela pozadat o umyti pred pouzitim, samozrejme k tomu prisel nalezity neprijemny komentar.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

spise ubytovna nez hotel, personal neochotny a nesymptaticky

co se tyka wellnes, tak solna jeskyne byla v poradku, solna sauna jakot takova take (kdyz pominu, ze zkouseli nekoho k nam pridat, prestoze mela byt soukroma, ale to se rychle temer bez problemu vyresilo), ale odpocivarna byla studena a svetlo nesvitilo (asi proto, ze steny byly prosakle vodou z protekajici strechy a odlupovala se omitka, coz bylo videt i po tme), virivka nemela menenou vodu a svicky zde nebyly kvuli romantice, ale spise z toho duvodu, ze kdyz jsme rozsvitili, zjsitili jsme, ze polovina stropu je podmacena vodou z protekajici strechy, a dokonce jednim svetlem prokapavala do mistnosti, ktera byla cela mokra a kapalo to kousek od virivky, tedy wellnes bylo ZIVOTU NEBEZPECNE, ale nikomu to zrejme nevadilo

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,2/5)

byli jsme mimo sezony, ale verim ze zejmena na bezky a pesi vylety ci cyklo idealni

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

strasne

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 15 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Petrsen: Již zbankrotovalo. - 7. 5. 2015 9:34

Vybavení rozprodáno v exekuční dražbě, na nemovitosti: Exekuční příkaz k prodeji nemovitosti Nařízení exekuce - PRAGOMAGNUM Praha, spol. s r. o. Nařízení předběžného opatření Předkupní právo Zástavní právo exekutorské Zástavní právo smluvní Zástavní právo soudcovské Zástavní právo z rozhodnutí správního orgánu reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání