Napsat recenzi

Náš pobyt na Táboře

Recenze hotelu Penzion Tábor *** (Česko - Liberecký kraj - Lomnice nad Popelkou)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 369x
Recenze se líbila: 441 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý den, byli jsme ubytování v tomto penzionu od 18.7 - 23.7 2015 , bohužel naše zkušenost s penzionem není dobrá. V den příjezdu do penzionu jsme se zapsali na recepci (paní za pultem nebyla dvakrát příjemná) , nasledovala cesta na pokoj č. 4 ... netuším jak vypadaly ostatní "pokoje" , ale tento pokoj mimo nás obývalo i spoustu dalších podnájemníku z hmyzí říše ( pavouci, mušky apod.), zdi pokoje flekaté, obité, kouty plné pavučin , prachu , na posteli na nás čekalo překvapení ve formě špinavých ručníku a za nočním stolkem použitý látkový kapesník ( samo že né náš ) ... takže první dojem - uffff brrrr ....doufala jsem, že se to vykompenzuje jídlem, personálem apod ...omyl velký omyl... v 18 hodin jsme šli na večeri. jelikož jsem vegetarián tak jsem měsíc dopředu avizovala 1 x vegetariánskou porci , p. Ježková mne ubezpečila, že je pro ně běžnou praxí vařit vege jídla ...opět omyl personál "zapoměl" nakonec jsem dostala improvizovanou omáčku s rýží , ale omluva nikde, vege jídlo jsem dostala až na 3tí večeři a vstřícnost personálu otřesná tvářili se na mě "co je otravuju, co to vymýšlím co vlastně po nich chci" děs a hrůza, asi by měl personál projít školením jak se chovat k hostům - apel na majitele penzionu... snídaně byly v pohodě asi 3druhy salámu , 1 druh tvrdého sýru a ob den se měnily vajíčka s párky, lupínky do mléka a marmeláda... Jeden den nám na celé dopoledne netekla voda - po přečtení recenzí na internetu jsme měli vlastně štěstí, že netekla pouze dopoledne... poslední večer se personál začal jako zázrakem usmívat a dokonce proběhla i konverzace - netuším co se stalo možná to bude tím , že mělo dojít na kasírovaní útraty :D ... Penzion má v areálu i venkovní "bazén" ha ha ha tenhle brčálník bych opravdu bazénem nenazývala a přidala k němu ceduli s nápisem - koupání na vlastní nebezpečí !!!! dále jsme se dočetli opět na internetu, že penzion nabízí služby v podobě jízdy na koni a sauny - toto nám personál bohužel nesdělil a jak tak zapřemýšlím personál nám vlastně nesdělil nic... do sauny jsme nakoukli, na schodech směřujících k sauně se nacházely černé igelitové pytle plné netuším čeho (špinavé prádlo, odpadky ?) takže jsme usoudili , že na to prostě "serem" ... Jediné plus penzionu je umístění a okolí českého ráje. Takže co se týče ubytování jak již název penzionu napovídá Tábor - opravdu se budete cítit jako na táboře . Okolí a výlety hodnotíme celá rodina velmi kladně. Shrnutí : penzion tábor - již nikdy více Děkujeme !

http://www.tripadvisor.cz/ShowUserReviews-g2658202-d2651752-r291960738-Penzion_Tabor-Lomnice_nad_Popelkou_Liberec_Region_Bohemia.html#

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Jak jsem již zmiňovala výše - nespokojenost

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

nespkojenost

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

otřesné

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (2,6/5)

nemůžu hodnostit

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

spokojenost

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

již nikdy více

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 35 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání