Napsat recenzi

Hotel Pytloun Volnogradská Liberec

Recenze hotelu Pytloun Travel Hotel *** (Česko - Liberecký kraj - Liberec)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2018
Přečteno: 105x
Recenze se líbila: 389 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dárkovém woucheru bylo uvedeno zbytečně matoucích několik adres, po krátkém putování od jednoho hotelu ke druhému jsme trefily ten správný. V ceně woucheru bylo soukromé wellness- chválím za max. komfort. Dále měla být večeře - thajské menu pro dvě osoby. Recepční sdělila, že restaurace je v jiném hotelu a současně je mimo provoz i když den před příjezdem volal zaměstnanec hotelu a wellness i večeři potvrdil. Náhradou jsme dostaly degustační čtyřchodové menu (velké zklamání - jednalo se o běžné jídlo) v restauraci Zlatý Kohout, kam jsme se opět musely na vlastní náklady přepravit. Dárkový woucher bylo velké zklamání, celkově nedoporučujeme.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Rozvrzané podlahy, starý nábytek, na chodbách skladiště

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

v dárkovém balíčku thajské menu - restaurace mimo provoz, náhradní degustační menu v jiném objektu - běžné jídlo. Snídaně vynikající.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Starý nábytek, opravdu hodně vrzající podlahy - lituji ubytované pod námi. Wellnes super, personál se opravdu hodně snažil nepříjemnou situaci vyřešit - milý, ochotný. Výhoda- parkování pod kamerou

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

vzhledem k tomu, že hotel nemá vlastní restauraci, tak jídlo v doporučené hospůdce cca 100 m vzdálené bylo super za super ceny.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Při normálním pobytu asi dobré, ale dárkový zážitkový poukaz pro dva s thajským menu jako třešinkou na dortu - byl velkým zklamáním.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání