Napsat recenzi

Ubytování, strava, zábava

Recenze hotelu Centrum Babylon a Hotel Babylon **** (Česko - Liberecký kraj - Liberec)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2023
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 34 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Čekala jsem mnohem víc!

Za ty peníze (balíček ubytování na dvě noci, snídaně a zábava pro dva lidi - 9020 Kč) jsme měli jet někam jinam.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Vypadá to, že před dvaceti lety hotel postavili a od té doby se minimálně v pokojích nic nezměnilo.

Teplota nastavena na 24 stupňů a nejde snížit. Prý jedině větráním. Tak díky, to chceš v prosinci, když je v noci -5 spát u otevřeného okna. Odtok ve sprchovém koutě začal odtékat až potom, co jsme si řekli o pořádné vyčištění. Že si máme do nějaké čtečky u dveří vložit kartu, abysme vůbec mohli rozsvítit, na to jsme přišli úplnou náhodou sami.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Měli jsme v balíčku snídaně formou švédských stolů - to bylo ok. I když v půl deváté ráno měly vajíčka i párky to nejlepší dávno za sebou.

Jediná restaurace, kam se dá v areálu zajít na večeři nebo oběd, je pizzérie Nostalgia. Název odpovídá pracovnímu nasazení obsluhy. Talíře špinavé, vývar z kostky. Nechtěli jsme v mrazu do centra, tak jsme dali šanci hlavnímu jídlu - špagety bolognes a hovězí líčka na víně.

Špagety totálně bez chuti, rozvařené, mastné.

Líčka rozmražená (navíc špatně) z mikrovlnky.

Poprvé v životě jsem z restaurace odešla aniž bych se aspoň trochu najedla.

Obsluze vůbec nepřišlo divné, že dvě minuty po donesení jídla odcházíme a na stole leží téměř netknuté porce. Žádný dotaz, jestli jsme nespokojení, nebo proč odcházíme. Asi jim to bylo jasný a navíc úplně jedno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení atrakcí (funpark, IQ landia, pokoje) má nejlepší léta za sebou. Spousta věcí nefunguje, na první pohled je značná část vybavení ošuňtělá.

Docela mě třeba zarazilo, že na záchodech v aquaparku nebyl toaletní papír ve dvou kabinkách - v devět ráno!!!

Personál je ve většině případů příjemný, usmívá se, pozdraví. Ale že by vám sami od sebe podávali nějaké informace, to vůbec. Na co se nezeptáte, to nevíte. Např. že ubytovaní mohou do aquaparku už v osm hodin a nemusejí čekat do desíti na otvíračku.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Velké zklamání. Jediné, kam se možná kvůli dětem vrátím, bude aquapark.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 34 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání