Napsat recenzi

Jídlo a chování personálu

Recenze hotelu Centrum Babylon a Hotel Babylon **** (Česko - Liberecký kraj - Liberec)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2019
Přečteno: 407x
Recenze se líbila: 262 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Za 20 let co babylon stojí je to čím dál horší.V restauracích je neochotný nevzdělaný a drzý personál. Dávejte si pozor co jíte a co píšou v jídelním lístku protože inzerují jiné jídlo než pak dostanete např. spagety posypané parmezánem jsou uváděné na lístku a pak vám přinesou rozvařený nudle topící se v e slunečnicovém oleji a kečupu posypané eidamem absolutně nepoživatelné. Losos za 300 kč s restovanou zeleninou vám přinesou zalitýho opět olejem a s houbama které nejsou nikde napsané a máte smůlu když se vám něco nelíbí . reklamace není v babylonu přípustná a když se budete ohrazovat tak vás vyvedou z babylonu. Polovina personálu včetně některých manažerů je každý den zfetovaná a když vjíždíte do hotelových garáží hned u závory vás ovane závan marihuany který se line z babylonského zázemí. Jidla která jsou na prodej v jídelně jsou mnohdy vařená ze zbytků z druhého dne a váhy masa nesedí podle jídelního lístku.V těstovinách jsem našel ukousnutý knedlík od rajské omáčky v jídelně Jizerka, v kukuřici jsem měl zapíchnuté svářecí dráty orezlé a na dotaz co to má znamenat mi číšník řekl že šetří párátky, Na maso obzvláště pozor protože nebývá často čerstvé a dokonce mi naservírovali i kuřecí paličky které už smrděly a číšník mi řekl prominte ale máme je v nechlazeném šuplíku už tři dny .A příběhů je spousty. Neboť jsem v Babylonu byl cca 20x služebně vždy na několik dní.Poslední roky raději využívám Liberecké hotely Pytloun kde je kvalita o 1000 procen lepší ja k personálu tak služeb..Neprofesionální personál celého komplexu se střídá jak ponožky protože v babylonu jsou placeni katastroficky . Vedení parta arogantních mladíků kteří v životě nic nedokázali a o vše se jim postarali rodiče.Babylon byl dobrý dokud ho řídil Miloš V**** senior který ho i postavil .Pro rodinu s dětmy je babylon super na zábavu ale opravdu si rozmyslete jestli chcete mít žaludeční problémy a raději se stravujte jinde.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

dobré jako tříhvězdičkový hotel , exteriery jsou dopravy hezké i když trochu jako filmové kulisy z barandova vše z polystyrenu.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

tragédie nebezpečné !! pokaždé když jsem v babylonu byl a něco tam snědl vždy jsem měl žaludeční problémy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál je tragedie bezohlední namyšlení a arogantní služby tragedie ,

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

industrialní zona hned u dálnice

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Do babylonu už nikdy více. Nedoporučuji respektive ano ale v žádném případě se v babylonu nestravovat a na nic si nestěžovat protože okamžitě padnete v nemylost.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 34 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petra: Pomluvy - 30. 5. 2022 8:06

Fuj že se nestydíte takhle lhát.... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání