Napsat recenzi

Katastrofa

Recenze hotelu Hotel Zámek (Česko - Liberecký kraj - Hrubá Skála)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2015
Přečteno: 374x
Recenze se líbila: 539 čtenářům
Fotografie: 21
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Obité dveře Obité dveře
  • Vstupní dveře zevnitř Vstupní dveře zevnitř
  • Chodbička Chodbička
  • Křesílko Křesílko
  • Křesílko 2 - když si na něj sednete, máte nohy v dráze dveří Křesílko 2 - když si na něj sednete, máte nohy v dráze dveří
  • Lustr s prasklou žárovkou Lustr s prasklou žárovkou
  • Nevynesený odpadkový koš Nevynesený odpadkový koš
  • Obitá postel Obitá postel
  • Obitý noční stolek Obitý noční stolek
  • Číslo pokoje Číslo pokoje
  • Druhý pokoj Druhý pokoj
  • První pokoj První pokoj
  • Radiátor koupelna Radiátor koupelna
  • Radiátor koupelna 2 - ventil nefunkční, všude přetopeno Radiátor koupelna 2 - ventil nefunkční, všude přetopeno
  • Stěna koupelna Stěna koupelna
  • Utržená mísa WC Utržená mísa WC
  • Ventli WC, také nefunkční Ventli WC, také nefunkční
  • Vypínač za otevřenými dveřmi, který jsme dlouho marně hledali Vypínač za otevřenými dveřmi, který jsme dlouho marně hledali
  • WC WC
  • Místo, kde jsme vypínač intuitivně hledali Místo, kde jsme vypínač intuitivně hledali
  • Zásuvka Zásuvka

Měl to být nezapomenutelný wellness pobyt k výročí svatby. Nezapomenutelný tedy rozhodně byl, ovšem jinak, než jsme si přáli... :-(

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Fotografie, které jsou zveřejněny na stránkách hotelu absolutně neodpovídají skutečnosti. Měli jsme objednaný několik měsíců dvoulůžkový pokoj v zámeckém hotelu. Po příjezdu jsme dostali čtyřlůžkový pokoj v přízemí s výhledem na parkoviště. Pokoj byl příšerný, uvolnéná mísa wc, pavučiny, poškozený nábytek, popraskané žárovky, nevynesený odpadkový koš. Dle našeho porovnání s informacemi na webu a i dle informací personálu se jednalo o pokoj zámeckého hostelu, ne hotelu. Recepční nám nicméně dokola tvrdíla, že toto je jejich standardní hotelový pokoj, protože má WC a sprchu přímo na pokoji. Jednalo se o pokoj 313.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

K večeři výběr ze tří jídel. Zvolili jsme svíčkovou a byla ok. Avizovaný salát ale už nebyl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Přišli jsme do styku prakticky jen s pracovnicemi recepce. Ty nemají kompetenci v podstatě nic samostatně vyřešit. Kvůli všemu paní recepční telefonovala ředitelce hotelu.

Služby: wellness došel jen do stadia objednání, takže hodnotit lze toto. Připadalo nám, že vše je ve stylu nabídnout "za hodně peněz málo muziky". Příklad: "Omlazovací parní rituál" = pobyt ve společné patní sauně atp.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Těžko soudit, odjeli jsme ještě ten večer. Ale Český Ráj je krásný.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Celkový dojem byl velmi špatný. Schopnost hotelu uznat chybu nulová. Požadovali jsme buď pokoj, který jsme si objednali, zrušení pobytu a vrácení peněz, nebo úpravu ceny vzhledem k jiné než objednané úrovni ubytování. Ani jedno nebylo možmé. Nejprve o tom s námi recepční nechtěla vůbec diskutovat. Pak telefonovala ředitelce hotelu a nabídli slevu na parkovmém 300Kč, nebo oběd zdarma, případně jeden vstup do wellness navíc (= společná suchá nebo parní sauna). Toto jsme odmítli. Recepční volala znovu paní ředitelce a nabídla novomanželské apartmá v jiném termínu. Toto jsme také odmítli, tento víkendový wellness pobyt byl dárek k výročí svatby, měli jsme zajišťeno hlídání pro naše tři děti a přijeli více jak 200km z Plzně. Navíc po této zkušenosti už jsme neměli chuť se do tohoto hotelu nikdy vrátit. Takže jsme uhradili večeři, kterou jsme vyčerpali a odjeli. Víkendový pobyt za téměř 5000,- Kč budeme dále reklamovat.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání