Napsat recenzi

NIKDY VÍCE

Recenze hotelu Pytloun Wellness Hotel Harrachov **** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2022
Přečteno: 118x
Recenze se líbila: 95 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

KATASTROFA

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Rozhodně neodpovídá 4* hotelu

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Velké zklamání

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Manžel mi chtěl udělat radost a pozval mě na romantický pobyt s romantickým balíčkem (22.4. - 24.4.2022). Pobyt objednal velmi brzy, tak chtěl dva dny před příjezdem ověřit rezervaci a zajistit termín na masáže a wellness. Bohužel bez úspěchu. Ani jednou se ten den nedovolal. Zkoušel to i den před příjezdem. To už se po osmé volání dovolal. Když chtěl zajistit termíny masáží a wellness, bylo mu řečeno, že není potřeba a stačí až v den příjezdu přímo na místě a hlavně, že masáže nebudou, protože masérka je nemocná. Vzhledem k tomu,že jsme měli objednaný balíček, které masáže obsahuje, nás mohli kontaktovat a upozornit nás na to sami. Po příjezdu jsme byli rozčarováni z toho,že servírka na baru je i recepční a vše je v jednom. U 4* hotelu bychom čekali nějakou recepci. Další věc, nemají ani natištěné kartičky, které by vás informovali, kdy začínají snídaně, večeře, atd. Vše je ručně psané na obálce. Paní recepční byla velmi milá a snažila se vyřešit problém s masážemi, tak jsme se předběžně dohodli,že by nám místo 1hod wellness dali 2hod. Ale to musela ověřit u pana majitele. Balíček obsahuje i 2x romantickou večeři. Paní recepční nám řekla, abychom na to upozornili v restauraci i přesto, že jsme dostali kartičky, kde to bylo napsané. Možná tušila proč....Po příchodu na pokoj jsme se trochu uklidnili, protože to bylo celkem ucházející,i když jsme zjistili, že postel má utržený potah na čele postele. Značně rozčarovaní jsme šli na večeři. U vchodu jsme čekali na obsluhu, aby nás uvedla. Jak se běžně u 4* a více * hotelů dělá. Po 15min čekání vyšla z kuchyně slečna. Dali jsme ji kartičku, upozornili,že máme mít romantickou večeři a ona nám nabídla,abychom se posadili, kam chceme. Sedli jsme si,očekávali nějakou úprava stolu na romantickou podobu, nic se nekonalo. Myslíme, že to mohli mít dopředu připravené, když vědí, kolik lidí bude mít tento balíček. Poté přistoupila slečna a ptá se: Co si dáte k pití?" A já ji odpovídám: " Máte nápojový lístek, abychom si mohli vybrat?" Ona odpoví: " Já vše vím z hlavy" Tak úplně vykulíme oči a říkáme si..."to je sice hezké,ale my ji do hlavy nevidíme a nevíme, co nabízí...." po pátrání jsme si po 5min teda objednali. Za chvilku přišla s tím, že paní recepční a servírka v jednom má na baru hodně lidí a pití bude trvat, než přinese. Dala nám papír, kde byla nabídka á la carte, ať si vybereme. Když nám řekla, že romantická večeře se u nich koná formou bufetu a že nám to max. naservíruje na talíř, tak jsem ji řekla, ať pití ani nepřipravují, že už tam nezůstaneme ani minutu. Ještě že manžel pobyt neplatil a byla pouze složena záloha v hotovosti na recepci, kterou nám vrátili. Pokoj jsme nepoužili, takže si pouze vzali kufr, úplně vyřízeni vrátili klíče a v autě našli jiné ubytování.

Takže opravdu Pytloun Harrachov NIKDY více.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 27 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání