Napsat recenzi

Parkhotel Harrachov

Recenze hotelu Parkhotel Harrachov ** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2018
Přečteno: 88x
Recenze se líbila: 289 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel sice starší, ale čistý. Skvěle vybavený hrací koutek, venku velká trampolína, houpačky. Na recepci je možné zapůjčit si knížky. Skvělé pokrytí wifi (na každém patře). Personál milý a ochotný. Jídlo vynikající, i když jsme byli v době malé obsazenosti hotelu a neměli jsme bufet, vůbec jsme nelitovali. Jídla bylo opravdu hodně a bylo výborné, paní kuchařka je moc příjemná paní. Byli jsme tu poprvé, ale určitě ne naposledy.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Starší, ale čisté. Jediné co mi chybělo v koupelně byl háček na oblečení a osušky (byl zde k dispozici menší závěsný žebříček se dvěma úchyty - my jsme na něm měli ručník na ruce a jednu osušku. Háček pro další osušku bychom uvítali, ale je to prkotina. Postele měkčí, ale pohodlné. Výměna ručníků probíhala jednou za dva dny - plně dostačující. Skvělé pokrytí wifi (na každém patře, opravdu jsme to ocenili). Wellness v podobě sauny jsme nevyužili.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo vynikající, den dopředu se s paní kuchařkou dalo domluvit na tom, co by nám mohla uvařit a na co my máme chuť. Byli jsme zde v období malé obsazenosti hotelu. K jídlu dostupné pivo, víno, nealko.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,9/5)

Krásný dětský koutek i s ateliérem, venku trampolína a houpačky. Na recepci je možné zapůjčení knížek. Personál byl po celou dobu pobytu příjemný a vstřícný. Vládla zde příjemná a rodinná atmosféra - alespoň na nás to tak působilo.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Dobrá dostupnost do Harrachova, krásné výlety v okolí.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Určitě se rádi vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Tůmová Jiřina: hodnocení o pobytu - 2. 7. 2018 22:13

Před pár dny jsme se vrátily z Harrachova,kde jsme byly ubytovány v tomto hotelu.Ještě dnes ze mě nevyprchaly pocity z příjemných zážitků díky skvělému zázemí,počínaje ochotou paní v recepci a skvělou obsluhou a ochotou v jídelně.Prostě skvělá parta zaměstnanců,je vidět,že to dělají s láskou.Přeji všem hodně úspěchů!!!!!J.Tůmová a M.Petránˇová reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání