Napsat recenzi

Naprosto špičková a báječná dovolená!

Recenze hotelu Orea Resort Sklář ***** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 301x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Byli jsme v tomto hotelu i s naší 5 letou dcerkou a moc jsme si to všichni užili. Včetně výborného jídla, super ubytování a pěkného wellness centra. Pro děti možnost využití dětského koutku, animačních programů vč. promítání pohádek a diskotéky.

Ubytování  průměrně (4/5)

Skvělé ubytování, prostorný a čistý pokoj, moderní vybavení, měli jsme krásný výhled na sjezdovky.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Vynikající, naprosto dokonalá. Velký a pestrý výběr jak při snídani, tak během večeře. Oboje podávané formou bohatého bufetu. Velmi chutné polévky + pro děti výběr ze 2 druhů zmrzlin při večeři.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel je moderně a vkusně vybaven, služby jsou na vysoké úrovni a personál je milý a ochotný. Nic zde není problém a pokud ano, vše je během chvilky vyřešeno k naprosté spokojenosti hosta.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,2/5)

Čertova hora, kde jsou všechny sjezdovky, byly dostupné jen pár minut od hotelu. Byly více méně upravené, avšak v odpoledních hodinách již špatně sjízdné - rozbředlý sníh. Téměř žádné čekání na lanovku.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Hotel je umístěn na okraji Harrachova u lesa a pěšky do centra se dostanete za chvilku. K dispozici je prostorné parkoviště..

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Byla to pro nás nezapomenutelná dovolená a určitě se do tohoto hotelu co nejdříve znovu a rádi vrátíme. Moc děkujeme celému personálu za krásné a příjemné chvilky, které jsme zde mohli strávit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 33
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kajass: To si snad dělá recenzent srandu ! - 27. 5. 2015 15:30

Nevím, ale podle mého mého jste v hotelu nebyl, jinak by jste nemohl psát takové kraviny. Hotel je katastrofa Harrachova !! reagovat

Kajass: Re: To si snad dělá recenzent srandu ! - 27. 5. 2015 15:33

Sorry, patří to k jinému hotelu - Bílý Hořec. Hotel sklář je super !! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání