Napsat recenzi

Není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu...

Recenze hotelu Orea Hotel Bily Horec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 207x
Recenze se líbila: 409 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Před pár dny jsem tady hrozil tím, že tam pošlu pár pakistánských rodinek s hadry na hlavách od kámošů ze Srbska, pokud je to fakt tak špatnej hotel. Nepošlu, ale s velkým ALE.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Pokoj smrdí hovny, buďto se nedávno ucpal odpad a vše se vyvalilo do pokoje, nebo ten smrad je daní za to, že si tam hosté mohou brát i své čokly, kteří obchcávají a obsrávají vše, kde cítí předchozího čokla. Prostě trága!!! Protože je úklid úplně na hovno, pak není divu, že to tam smrdí jak v ratejně. Vyvětrat lze jen při vhodné poloze pokoje, popřípadě jen směrem na hlavní silnici, kde je zase kuřárna a smrad z levných cigaret. Jsem kuřák, takže neva, ale přímo běda těm, kdo mají pokoj směrem do hájku. Tam je skládka odpadků z hotelu za několik měsíců. Sice je odporný smrad hlavně z přeplněných a nevyvážených kontejnerů, ale hromady modrých pytlů v jejich okolí, na které vesele prší a když může, tak i svítí sluníčko, rozhodně nejsou voňavější. O větrání smradu z hoven psích miláčků smradem z odpadků se tak rozepisovat nemusím. Jak tu někdo psal o absenci panapru, tak souhlas, přivezte si svůj!!!

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Strava je světlým bodem alespoň pro ty, kteří mají zkušenost s Eutrestem. Snídaně jsou asi nejlepší, švédské stoly nabízí vše obvyklé, např. vejce natvrdo, párečky, zeleninové saláty, housky, rohlíky, čerstvý úžasný chléb, ovoce, lepší kávu než od baru a džusy z pytlíku, několik druhů džemů, mléko, máslo, pomazánky atd, atd. Proti tomu oběd je horší, protože je výběr jen ze dvou (ve srovnání s eutrestem obdobných) jídel se společnou polévkou a hlavně s kontrolou u výdeje, takže černý strávník bude odhalen. Zato u večeře je výběr ze tří hlavních jídel, je možno si dát cokoli i několikrát, včetně salátů a moučníků co se do vás vejde. Jen bacha na obsluhu, protože k obědům a večeřím se roznáší pití dle nabídky a to se platí zvláštním způsobem. Nejdražší je obézní brýlatá servírka, u které jsou top ceny, zatímco ostatní číšníci jsou i o třetinu levnější. Nejlevnějším je jeden krátce střižený blonďák středního věku pravděpodobně z vedení, který asi jako jediný drží správné ceny. Jinak není problém na snídani i večeři chodit s nehlášeným doprovodem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Vybavení je socíkatý, stačí se podívat na vlastnickou strukturu a tam najdete soudruhy z prověřených kádrů, přímo nomenlaturní kádry a staré struktury. Více komentáře tak není třeba. Personál se jinak vcelku snaží, ale jak a z čeho jsou placení, by jistě zajímalo hlavně Babišáka.

Lázeňské služby  průměrně (1/5)

Služby hotelu ve formě lázní tvořených malou výřivkou jsem s ohledem na celkový hygienický stav nenašel odvahu vyzkoušet.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Z hlavní ulice vypadá hodně honosně a před znárodněním coby hotel Bellevue jistě byl pro smetánku. Jenže při bližším pohledu je to jen hůře udržovaná stavba se stopami po zubech času. Zato z druhé strany jde o průser a divím se všem, komu se to nelíbí, že ještě nekontaktovali hygieniky, protože ta skládka odpadu hned vedle vchodu do kuchyně je vážně na blití. Nevím, kdo je viníkem, ale to si soudruzi musí vyjasnit mezi sebou.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Tak a nejparadoxnější hodnocení je celkový dojem!!! Nevěříte? Za mě jednoznačně VELIKÉ PLUS!!! Tím hlavním je cena! Nevím, kdo kolik platí, ale tvorba cen je stejná jako u vlaku. Kdo drží hubu, zaplatí vše, co je po něm požadováno. Já jsem ukecal recepčního, a proto jsem měl ubytování na dvoulůžáku od úterka do pátku s plnou penzí za celých 630,- Kč!!! Dvě noci se slevou a třetí zdarma jako bonus. Protože je kontrola jen u oběda, pozval jsem si kámošku načerno... To je prostě bomba!!! Úklid jsem si zařídil laškováním s pokojskou, která mi i ve slabších chvilkách ukazovala, kde všude a jaké má tetování... Prostě hotel jako stvořený pro vyžírky, vychcánky a šmejdy všeho druhu!!! Vřele doporučuji!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání