Napsat recenzi

Rusny pobyt

Recenze hotelu Hotel U Supa *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 354x
Recenze se líbila: 299 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Pobyt sam o sobe spatny nebyl,snidane v poradku,vyber dostatecny.Vecere prumer,dobre polevky.Po veceri napoje v cene.

Co nam zkazilo cely pobyt a provozovatel neresil byl pokoj c.13 umisteny bohuzel nad rusnym venkovnim sezenim,kde opilci,kteri prijeli do penzionu pouze za timto ucelem,travili dny a noci.Takze rev byl ve dne v noci.Po upozorneni nasledovala agrese z jejich strany.Takze,i kdyz jsme chteli zustat dele,pobyt jsme predcasne ukoncili.Pan provozovatel se projevil jako naprosty buran ,ktery jen pronesl:"Vy odjizdite? Tak naschle." Bez omluvy ci podani ruky.Takze sem z tohoto duvodu jiz nezavitame,jelikoz lze na Harrachove sehnat levnejsi pobyt a v klidu.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje male, ciste, ale bohuzel hluk a rev z venku zkazil dojem z ubytovani.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snidane v poradku, vecere prumerne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Panu provozovateli bylo naprosto jedno, jak se host v hotelu citi.Nejevil snahu pokoje vymenit ani situaci resit.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Byli jsme v lete, ale sjezdovky v zime jsou fajn.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Okoli hotelu jako cely Harrachov krasne.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Jelikoz jsme se my i dite nevyspali, celkovy dojem spise spatny.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Spokojený host: Omluva za nic. - 21. 4. 2019 13:54

Omlouváme se Vám za své chování, do 22:00 jsme si seděli na zahrádce a pak šli spát, ale jak víme, nešlo Vám o to, že jsem jeden den hlučeli, ale o to ukončit pobyt a jít bydlet do sklárny za 250,-/noc, pan vedoucí Vám před námi podal ruku a neúčtoval Vám storno poplatek. Dokonce Vám chtěl i vyměnit pokoj. Rádi k Supovi jezdíme a jezdit budeme, moc Vás pozdravujeme! reagovat

Nespokojeny host: Vsechno lez - 27. 4. 2019 17:31

Vse co jste napsali se nezaklada na pravde. Hluk jste delali az do 3 do rana,pokud by to bylo pouze do 22 nezabyvali bychom se s tim. Jiny pokoj jsme pozadovali,dokonce jsme se chteli odstehovat i v noci,umozneno nam to nebylo.Vy jste u toho nebyli,tak nechapu komentar. Dale odjizdeli jste pred nami,v chate jiz nikdo nebyl,jen pan provozovatel takze je smesne,ze jste videli podani ruky:) Kam jsme se odstehovali,potom Vam nic neni nechapu kde berete takove blaboly. Priste vam doporucim pijte s mirou,bezte se i projit,v Harrachove je krasne a vycisti se vam hlava a nebudete psat takove nesmysly zrejme diky alkoholovemu oknu.Mejte se hezky a pozdravujte pana provozniho:)) reagovat

Jana: Doplnek - 27. 4. 2019 17:33

Jeste doplnim,ze rev byl nekolik noci,ne jen jednu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání