Napsat recenzi

Bazén

Recenze hotelu Hotel Svornost **** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 19 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velké zklamání z koupání v hotelovém bazénu. Jelikož v neděli 18.2. celý den pršelo, šli jsme se vykoupat do bazénu. K velkému překvapení jsme (4 os. dospělé + 4 děti ) zaplatili 3 200 Kč, ačkoli v ceníku mají cenu jinou, což je 400 Kč dosp. os. a 200 Kč dítě, což by mělo být celkem 2 400 Kč. Ale toto by člověk překousnul. Daleko horší byla ta situace, že byl bazén studený, nikdo se v 16 hod nekoupal. Nikde žádný teploměr, abychom vodu zkontrolovali. Z naší rodiny pouze 3 otužilci do vody vlezli na pár minut. Hned jsem šla udělat reklamaci na recepci, dámy recepční mi sdělily, že voda je v pořádku. Požadovala jsem teploměr a prý se včera rozbil a jiný nemají. K smíchu! Nechala jsem zavolat provozního. Ten se omluvil, prý dnes opravovali trysky a zítra bude voda v pořádku a 3 200 Kč nám vrátili. Pak říkal recepčním, aby hosty předem na toto upozorňovaly. A co dělaly dámy recepční celý den? Lhaly? Zastavila mě tam starší paní a měla stejnou zkušenost, recepční jí tvrdily, že voda je v pořádku. Jenom nechápu politiku tohoto hotelu a jejich lži. Vyinkasovat co nejvíce peněz a riskovat zdraví hostů! Velmi nás to zklamalo, hlavně děti, které se na koupání těšily. Po návratu do Prahy má vnučka zánět ucha a bere antibiotika. Ještě jeden problém, málo hvězdiček na ubytování

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Nebyli jsme hoteloví hosté, měli jsme pronajatý dům vedle hotelu.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

nestravovali jsme se

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

služby kolem bazénu katastrofální

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,2/5)

škoda, že pršelo

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

nádhera!

Celkový dojem  průměrně (4/5)

dojem z koupání a služeb recepce katastrofální

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 32 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání