Napsat recenzi

Dobrý oběd:-)

Recenze hotelu Hotel Mitera *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 608x
Recenze se líbila: 509 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Dobrý den,

i když nemohu tento hotel zcela ohodnotit, nedá mi to a musím napsat pár řádků a naši zkušenost. Trávíme sice dovolenou v Harrachově, ale jsme ubytovaní v hotelu Bellevue, kde jsme zatím s ubytováním a stravou spokojeni. Dnes jsme však zašli na oběd do tohoto hotelu. Již cena na reklamní tabuli nás mile překvapila (česnečka 25,-Kč, vepřový řízek 200g 95,-Kč), obsluha milá a donesené jídlo bylo ještě lepší. Porce opravdu veliké a kvalita dobrá. Pochutnali jsme si a myslím, že hotel se svou kuchyní nemá za co stydět. Po přečtení ostatních recenzí ohledně jídla jsem však usoudila, že kdo chce chyby hledat a najít, tak je prostě najde.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Nemohu hodnotit, nebyli jsme zde ubytovaní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení restaurace sice starší, avšak čisté a obsluha příjemná a vstřícná.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem nemohu hodnotit. Byli jsme pouze v restauraci, ale s jídlem a obsluhou jsme byli více než spokojeni. Klidně sem přijdeme znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

michal: bellevue - 13. 8. 2014 15:08

jak prosím vypadá ubytování a služby v hotelu Bellevue reagovat

Denisa: Re: bellevue - 13. 8. 2014 18:45

Pobyt jsme koupili přes slevomat na 5 nocí za 3000,-Kč pro 2 osoby s polopenzí. Podle toho jsme také očekávali ubytování a služby, avšak jsme byli mile překvapeni. Ubytování sice není žádný extra luxus, standartní trošku starší vybavení, ale čistě povlečené, mírně nefunkční dveře u sprchy, ale nikde nezatíká a stálá teplá voda. Personál je obětavý, ochotný a ve všem se snaží vyjít vstříc. Sice mají mírné mezery u snídaní, že mají denně stejný výběr a že se stane, že na někoho nezbyde výběr ze všeho, ale snaží se. My jsme třeba požádali, jestli by nám místo párků mohli po týdnu udělat ráno vajíčka a nebyl to pro ně žádný problém.Večeře mají výběr ze dvou jídel, servírované pro každého a podle nás dostačující porce. Člověk se nepřejí, ale určitě nají. Jinak si myslím, že za ty peníze, co nás to stálo, SUPER! Klidně bysme sem jeli znovu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání