Napsat recenzi

Na Hotel Harrachovku již nikdy

Recenze hotelu Hotel Harrachovka *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2020
Přečteno: 169x
Recenze se líbila: 198 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Za můj život jsem projezdil plno pensionů a hotelů,ale co jsem zažil v hotelu Harrachovka je nehorázné. Začalo to průměrným malým pokojem pro 3 osoby se starými postelemi, málo svítícím světlem(umíráčkem).Dále plísněmi v koupelně, která byla zastaralá. V bazénu nefunkční skříňky , nebyli kam odložit věci.Bazén byl celý žlutý neudržovaný. Dále hotel nabízí jako welnes Solnou jeskyni, kde jsme přišli ve třech lidech a čekali nás jen dvě lehátka. V Solné jeskyni byl nepořádek, ještě od minulé návštěvy na sedačkách sůl a bylo tam ticho jako v hrobě(hudbu nám nikdo nezapnul). Největší perlička nás ale čekala až v jídelně v podobě totálně zmateného a neustále nestíhajícího číšníka(jestli se to o něm dá říct).V sobotu po příjezdu jsme si chtěli dát kávu, na kterou jsme čekali půl hodiny,přesto,že měl v restauraci asi 6 lidí. Docela nám na ni přestala chuť.Večer když jdete na pivo, tak se nemusíte bát, že se opijete, protože na něj tak dlouho čekáte, že si musíte dojít k baru a pak stejně stále čekáte. Když se ozvete, tak jste vy ti špatní, protože on toho má prostě moc.4 osoby v restauraci je pro něho prostě moc a tak jsme po večerní zkušenosti již do restaurace nechodili a kupovali si ve večerkách na pokoj, protože to za ty nervy prostě nestojí!! Snídaně jsou od 7:30 do 9:30 hodin, ovšem když jsme přišli v 9:00 hodin na snídani,tak to bylo jak u vyžraného krámu(3ks plátk.sýru,4 ks olezlého salámu).Čeho bylo dost byla marmeláda,bílý jogurt.Takhle jsme si snídani opravdu nepředstavovali a když jsme řekli číšníhovi o doplnění,tak s námi polemizoval,že nestíhá a máme chodit dřív.Po asi 15 minutách dohadování jsme se dočkali alespoň nějakého sýra,salámu a opečeného gothaje.Myslím,že by číšník měl sklopit uši-omluvit se ane ještě útočit na hosty s tím,že je v hotelu 90 lidí a nedá se to prostě stíhat. Podotýkám,že se stále jedná o stejného číšníka.Večeře jsou dobré, výběr ze 3 druhů jídel,ale nesmíte si k tomu nic dát co by přinášel pan číšník. Po 20 minutách čekání jsme se zvedli k baru a zeptali na kávu-byli jsme odmítnuti,že nemá čas. Tak jsme poděkovali za příjemné chování, člověk si nemůže dát nic a on ještě drze sdělil,že je to z jeho strany v pořádku. Tak pane majiteli co to tam máte za zaměstnance!!!

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Malý pokoj se starými postelemi, světlo svítí slabě, v koupelně plísně

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Snídaně slabé(opečený gothaj k snídani není zdravé)a když si nevstanete včas tak máte smůlu-s tím jsem se nikde nesešel.Má se doplňovat po celou dobu snídaní tak,aby všichni mělo všechno za co máte zaplaceno.Večeře o.k.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Bazén hrozný bez možnosti být tam sám, je malý a když tam přijde ještě jiný pokoj,tak se tam nedá plavat.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

nemohu posoudit

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Sklárna a malý pivovar,skokanské můstky,vleky

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Vše jsem popsal v úvodu recense a již nikdy do tohoto hotelu nepojedu hlavně kvůli personálu, pokoje a welnes na špatné úrovni. Cestuji po hotelích a pensionech již 20 let a tenhle je na úrovni někdy před 15 lety.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 14 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Nejhorší hotel - 7. 3. 2022 13:24

Nejhorší pobyt. Byla jsem s dětmi 4.3.2022. Na recepci nepříjemná ženská, ani mluvit slušně neumí! V pokojích zima v noci jak v mrazáku. Solná jeskyně stojí za h...., hudbu nepustili nic a dvě lehátka a špína po zemi. Jak v hrobě!! Ticho a nic a bordel k tomu! Snidane:opeceny buřty?? Hrůza a děs, říkali i ostatní maminky s dětmi, co byli na pokojích. Slabota, výběr nikde nic. Zrušila bych to úplně.. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání