Napsat recenzi

Zastavil se tu cas v 80tych letech

Recenze hotelu Hotel Fit Fun *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 912x
Recenze se líbila: 458 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 8

Naše první velká chyba byla neprecist si předem recenze na tento "hotel". Další chyba byla vážit 200km do této komunistické ubytovny. Tak čím začít? Fotky, které najdete na webu ani zdaleka neodpovídají skutečnosti. Dostali jsme pokoj na pátém patře, zřejmě místo pro slevomatare. Co vás čeká vám napoví už výtah, který se při příjezdu do tohoto patra začne trast a bouchat. Pokoj zarizen ve stylu fabricke ubytovny. Každý kus nábytku jiný, televize miniaturní (kdysi možná barevná) s nefunkcnim ovladačem.Topení opryskane , neregulovatelne, v pokoji celkem zima. Na chodbách mnohem větší. Tepla voda zřejmě pouze za příplatek. Koupelna hrůza děs. Do sprchy jsem se bosa neodvazila. Starý zdeny sprchovy kout s umělohmotným závěsem. Dekorace pokoje suchá tráva :-D Dveře od koupelny pamatuji soudruha Husáka. Takže první dojem nic moc, těšili jsme se tedy na večeri, že si aspoň pochutname...ha ha....jídlo bez popisků, jak je obvykle zvykem. Záhadná presolena polévka, jatrovka bez chuti s rýži, pangas posypany vegetkou, vepřové s UHO , knedlikem a zelí. Saláty nepopsatelne chuti nebo spíše nechuti. Jediné plus bublanina a cokobuchta :-) Na ***hotel mi trochu vadily příbory v plastových prepravkach, kde se všichni hrabou a dle toho také příbory vypadají. Večer jsme navštívili Lobby bar, kde byl sice milý barman, ale jinak nic. Zahradní proutena kresilka a nic. Do zimní zahrady byl vstup pouze v prezuvkach, šli jsme tedy ještě zkusit bowling bar. Vzhledem k ceně 400,-/hodinu jsme od bowlingu upustili a zahráli si šipky. Barmam byl velmi přátelský a komunikativni, což se rozhodně nedá říct o večerní paní recepční, která mimochodem na recepci musí dost mrznout. Když mi místo "dobrý večer" řekla "noo?" trochu mne překvapila :-)

Již v Lobby baru jsme začali premyslet o předčasném odjezdu. Byla jsem ale zvědavá, jaké překvapení nám chystají na zítra k večeri. Nikde to uvedeno není, zeptala jsem se tedy barmana. Ten neměl tušení, obratil se tedy na kuchaře, který na baru popíjel pivo. Ten odvetil, že neví. Barmam pokračoval s tím, že se rozhodují až ráno co budou vařit :-D Jak tedy objednavaji suroviny, když sami nevědí, co budou vařit??? Asi podletoho, co najdou v mrazáku. Upřímně, kdejaká školní jídelna vaří lépe.

Závěr tedy je, že riskneme ještě snídani a po ní odjíždíme. Tedy po výletu k Mumlavskym vodopadum :-D

Myslím, že nejsme nároční nebo nějaké fajnovky , ale tohle rozhodně není na úrovni ***. V létě jsme byli na Špindlerově Boudě*** a byli jsme nad míru spokojeni!

Tady se šetří zřejmě na všem a vedení nemá potuchy jak vést takovýto hotel.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytovna.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Smůla na kuchaře :-(

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Balného apod. jsme raději nezkouseli

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,9/5)

Pobyt v říjnu.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Prijemne.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Už nikdy více!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 86
z 187 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Miky: Jak už zde někdo psal - typická Česká veš. - 31. 10. 2013 13:40

Viz.nadpis. reagovat

Jana: Re: Jak už zde někdo psal - typická Česká veš. - 1. 11. 2013 16:15

Milá či milý Miki, myslím, že každý má právo na svůj názor a k tomu jsou také tyto stránky určeny. Rozhodně se nevyzivame v návštěvách různých hotelu a následném remcani, co všechno se nám nelíbilo. Sama jsem z branže a pracovala jsem na několika hotelech. Každý má samozřejmě své chybičky či nedostatky. Nikdy jsem se ale nesetkala, ať už zaměstnanec nebo návštěvník, s něčím takovým. Vést takovyto velký hotel není nic jednoduchého. Navíc, když je zde potřeba obrovská investice. Na mne prostě působí, že hotelové vedení nemá moc zkušenosti nebo vůbec zájem o to, aby hotel prosperoval, hosté byli spokojeni, vraceli se a hotel sami doporučovali. Není to jednoduchý byznys a kor v této době je třeba se pořádně otáčet. Tady ale všichni kašlou na všechno. Myslete si o mne tedy co chcete, ale já si za svým názorem stojím. Tento hotel nemá právo být nositelem *** a co se kuchyně týká - Pohlreicha na ne :-D reagovat

MTV: Re: Re: Jak už zde někdo psal - typická Česká veš. - 3. 11. 2013 12:17

Jo jo. Je to veska. Zadarmo by chtela krevety:-) reagovat

Jana: Re: Re: Re: Jak už zde někdo psal - typická Česká veš. - 13. 11. 2013 15:45

Hlupákům se nemá odporovat, že... :D reagovat

MTV: Re: Re: Re: Re: Jak už zde někdo psal - typická Česká veš. - 16. 11. 2013 15:45

HM. Jen hloupý člověk si může myslet, že někde dostane něco levněji nebo zadarmo. reagovat

host: Re: Re: Re: Re: Re: Jak už zde někdo psal - typická Česká veš. - 3. 2. 2014 15:14

MTV ty si tak dementní jek ten jejich provozní........Fitfun=humus reagovat

MIRAS: FIT FUN - 8. 6. 2014 13:47

VÁŽENÍ PROVOZOVATELI A PERSONÁL TOHOTO HOTELU.CHTĚL BYCH VÁM PODĚKOVAT ZA KRÁSNÝ VÍKEND KTERÝ JSME U VÁS STRÁVILI.A CHTĚL BYCH VÁS PODPOŘIT ABY JSTE SI NIC NEDĚLALI Z TĚCH PISÁLKŮ CO O ŠPATNĚ PÍŠÍ TI SI BUDO MUSET HODNĚ PŘIPLATIT A JEZDIT JINAM.JEŠTĚ JEDNOU DÍK ZA HEZKÝ A PŘIJEMNÝ VÍKEND MIREK reagovat

host1001: hahaha - 13. 7. 2014 21:16

Pro Miras : pan provozni si napsal recenzi nejspis ! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání