Napsat recenzi

Wellnes pobyt

Recenze hotelu Hotel Fit Fun *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 548x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 5
  • strop v koupelně strop v koupelně
  • koupelna koupelna
  • postel - prassklá!!!! postel - prassklá!!!!

Hotel je katastrofa sama o sobě!!!!!!Již při příjezdu mě šokovala neochotná recepční, po shlédnutí pokoje v budově B, jsem teprve ale pochopila jak fotky které prezentují, jsou zřejmě nafocené někde jinde, zlomený rošt postele,plesnivý strop v koupel¨ně, WC nesplachuje, závěs ve sprše na komunist.žabky, ani konferenční stolek se židlemi,prostě neuvěřitelné peklo, na balneu jsem měla pocit že zaměstnanec už nemůže být více neochotný,obvzláště blonďák - masér, toho bych okamžitě nakopala do zadku, slečna v zimní zahradě upřednostňuje facebook před klienty, no ještě že okolí Harachova je vskutku nádherné, prosím všechny aby se před odjezdem vždy podívali na recenze tohoto nevím vůbec zda-li se to dá nazvat hotelu.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Již nikdy více, nenalézám slova,která by vystihly mé zklamání a rozhořčení!!!!

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Nemohu posoudit, teplé jídlo jsem raději nekonzumovala.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Balneo, tak to mě dostalo nefunkční malá vířivka o velikosti domácí rohové vany,bazén děs hrůza, ale chlóru mají spotřebu neuvěřitelnou!!!, Sauna celkem dobrý.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,9/5)

Nádhera, ikdyž jsme byli v září, opravdu doporučuji Harachov navštívit,ale ubytovat se jinde.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Daleko do městečka autem o.k.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Mrzí mě že si nemohu nikde stěžovat vedení, jedná se o klamání spotřebitele, recepční jsem na mé výhrady upozornila a jen pokčila rameny, ani slovo o omluvě či pochopení.Vše jsem si nafotila, nejsem žádná fajnovka, ale toto bylo moc i na mě.Nikdo s tím nic nedělá a já pevně věřím, že hotel brzy zkrachuje.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 86
z 187 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petr: odpověď - 2. 10. 2014 13:25

Fajnovko, co chceš za pár kechťáků. reagovat

andy: Re: odpověď - 8. 10. 2014 15:35

Klasický úkaz primitivního chudáka, kechťáky k nám ještě nedorazily, jen chechtáky:), tak se laskavě ***** do komentářů, ty primitive, děkuji reagovat

Petr: Re: Re: odpověď - 7. 11. 2014 14:15

Ahoj bohatá inteligentko. Za prvé - chudák nejsem, neboj. Za druhé - primitiv také ne, bez obav. Slovo kechťáky se u nás opravdu používá, chechtáky jsou již překonaná primitivní forma. ... a jinak víš, kde jsi vůbec byla? Přečti si laskavě název tebou psané obce / dokonce 2x...no jestli ti tam něco nechybí a dále,hlavně, píše se ...slova, která by vystihla ..... néééé slova, která by vystihly. Tak čau .... a měj se jak chceš. reagovat

andy: Re: odpověď - 18. 11. 2014 11:18

Chápu Tvé rozhořčení,pracovat v této ukrajinské ubytovně je opravdu peklo,ten wellness, si nezaslouží bohužel ani jedno S,sám víš, jak to tam vypadá, tak nevím proč to rozčarování, nad mou špatnou zkušeností:),koukni na recenze ostatních,píšou téměř to samé co já, bohužel:) reagovat

Petr: Re: Re: odpověď - 26. 11. 2014 12:46

Andy, jsi vedle jako ta jedle. Přesto trochu dopředu, hezké svátky a parádní rok 2015. Všechno dobré, ok? P. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání