Napsat recenzi

Recenze hotelu Fit Fun v Harrachově

Recenze hotelu Hotel Fit Fun *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 195x
Recenze se líbila: 397 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel Fit Fun je zřejmě hotelem,kde se toho od roku 1989 moc nezměnilo, co se vybavenosti týká. Na první pohled je vidět, že majitel myslí na svoji kapsu víc než na spokojenost hostů.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokoje jsou menší, čisté, nábytek do značné míry poškozený, postele rozvrzané a proleželé, skříně nedostačující. Televize jako by nebyla, ale kvůli té jsme tam nejeli. Koupelna s WC pěkná až na šíleně hlučné a neúčinné větráky, které se spouští při rozsvícení v koupelně. Pokud někde někdo zapomene zhasnout v noci v koupelně, sousedé se pro hluk větráku zaručeně nevyspí.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Pan kuchař je šikula, není co vytknout, snad jen trochu chaos při samoobsluze a v jídelně.

Trošku mě zarazilo, že někteří číšníci v jídelně si spropitné nechávají automaticky, asi mají školu pana majitele...... :).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel volá po větší rekonstrukci, určitě si na ni vydělá.Po chodbách jsou flekaté a prošlapané koberce, prostředí ponuré, malováno kdo ví kdy. Připojení k internetu jen ve společných prostorách a hodně pomalé, pro kapacitu hotelu naprosto nedostačující, s tím jsem se zatím v jiném hotelu nesetkal. Balneo pěkné, katastrofa... díky personálu, to bych chtěl zdůraznit jeden na druhého svádí, že tam někoho objednal... a nezapsal, alibisti...Kapacita 10 lidí je naprostá kravina. Jako odpověď na otázku, jak to v balneu probíhá, nám byl předhozen leták s obrázky, prý je tam vše vidět, prostě katastrofa..... Chválím barmana od bowlingu, naprosto, prima chlapík.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,9/5)

Tuto lokalitu znám i v zimním období, hodnotím velice kladně.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

S okolím hotelu jsem spokojen, ale i to bezprostřední by si zasloužilo údržbu, zvlášť parkoviště.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Nevím co dodat, napsal jsem toho myslím dost, ale určitě ne vše.

Do Krkonoš jsem vážil cestu z úplně jiného důvodu i když FUNGUJÍCÍ hotel by potěšil.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 86
z 187 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Valerie: Fiit-Fun - 13. 8. 2016 8:42

Dobrý den, jen bych chtěla zareagovat na Váš příspěvek. Hotel jsme s rodinou navštívili ke konci července. Z části máte pravdu, že hotel by potřeboval v některých místech inovaci, nicméně co se týče velikosti hotelu se nedivím, že to nejde až tak od ruky. S wellnessem jsme byli spokojeni a co se týče Balnea, tak jsme také dostali zmíněný létak s obrázky ale poté, co jsme šli přímo do Balnea nám vše mladý pán vysvětlil a ukázal. V tomhle určitě problém nebyl. Možná jste měl špatný den. Co se týče kapacity, tak pokud je plný hotel chápu to, že se může v tom shluku lidí někdo splést při rezervacích. At už na baru nebo u wellness. Nám se celkově pobyt líbil. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání