Napsat recenzi

Peklo

Recenze hotelu Hotel Fit Fun *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2024
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 30 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Od příjezdu vše špatně. Nejhorší pobyt v hotelu, jaký jsem kdy zažil. Hned při check in se vybírá poplatek 150 Kč za pouhou možnost zaparkovat. Že opravdu zaparkujete není zaručeno. Navíc, při pobytu 7 nocí vybírají parkovné za 8 dní. Ačkoliv jsme ztratili trpělivost a odjížděli o den dříve, peníze zpět jsme nedostali.

Důrazně doporučuji (psáno v únoru 2024) vyhledat si IČO 28847482 v obchodním rejstříku. Možná se tak dá předejít velikému překvapení.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Čisté, ale malé. Pokoj, do kterého se kromě dvoulůžka, malé skříně a malého televizního stolku již nevejde ani stolek a dvě židle je opravdu málo. Sprchový kout o velikosti šatní skříně (60x90x190 cm) neumožní důstojné sprchování. Matrace na postelích vyhovující a pohodlné. Topení funkční i nastavitelné.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Gastronomické peklo. Kromě klasické UHO i jiné pokusy, které již na pohled vypadají nepoživatelně. První tři jídla jsem vracel skoro nedotčená. Přemrzlé, nedovařené brambory, neidentifikovatelný kousek masa, tvrdárýže a podobně. Čtvrtá večeře, nějaká kuřecí směs na způsob kung-pao vypadala jedle, bohužel jsem po jejím snězení strávil půl noci na toaletě s akutními zažívacími problémy. A nebyl jsem zdaleka sám. Od té chvíle jsem se jídla, které prošlo kuchyní hotelu nedotkl. Přítelkyni střevní potíže vyčerpaly natolik, že se jí změnily na klasickou chřipku a museli jsme zbytek pobytu strávit na lůžku. Snídaně standardní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Na dotaz, kde je lyžárna nám bylo řečeno, že pro nás v ní místa nejsou, že si máme lyže a boty dát na pokoj. Ten má ale cca 15 m2 a minimum volného místa. Výbava dvou lidí se do skříně nevejde a tašky bylo nutno mít na podlaze. Pokud by k tomu měly být ještě lyže a boty, nezbyde místo pro pohyb po pokoji. Navíc cesta k pokoji je velmi dlouhá a spletitá, takže každodenní nošení lyží je velmi nepraktické.

Personál je netečný, přezíravý, hluchý k jakýmkoliv připomínkám.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,9/5)

V dosahu chůze jsou vleky na Čertovu horu.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Jestli existuje peklo, má nad bránou nápis Fit Fun

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 86
z 187 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Opravdu? :): Členem nízkonákladové skupiny v nejvyšší sezoně... - 16. 4. 2024 12:12

Je rozdíl, pokud chci zaplatit plnou cenu v hlavní hotelové části, nebo (nej)nižší cenu nízkonákladové skupiny na vedlejší budově. Když pokoj v Hotelové části v nejvyšší sezoně v únoru stojí s polopenzí kolem 2000,- za osobu a noc ale já jsem platil cenu skupinového lyžáku ani ne polovinu této ceny za osobu a ještě s plnou penzí, tak se dá očekávat, že dostanu ten skupinový lyžák, nikoli nic luxusnějšího. To je ovšem třeba si vždy pročíst dopředu a probrat případně s vedoucí zájezdu/vaším tourguidem a podívat se i na webovky hotelu. Hotel Vám jistě milerád na případný dotaz zašle nejlepší možnou cenovou nabídku balíčku s polopenzí a wellness. Když si nepřiplatíte u zájezdu dopravu zájezdovým autobusem, který zaparkuje u hotelu zdarma, a zvolíte naopak vlastní dopravu svým autem, je třeba si zaplatit parkování, které v Harrachově v zimní sezoně je standardem a není to tajná informace, byla známa dopředu. Už jste se také poučil o tom, jak to funguje s sročkem a kdo je provozovatelem hotelu? Jelikož Vaše neuvážené zvolání "Důrazně doporučuji (psáno v únoru 2024) vyhledat si IČO 28847482 v obchodním rejstříku. Možná se tak dá předejít velikému překvapení." je poněkud mimo... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání