Napsat recenzi

Nikdy vice!

Recenze hotelu Hotel Fit Fun *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 686x
Recenze se líbila: 511 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Zdravim, tento hotel, zejmena tamni stravovani, doporucuji jen lidem, kteri ve svem zivote vyzkouseli pouze chleba s pastikou a vrcholem gastronomie jsou pro ne hranolky s tatarkou. Byli jsme v tomto hotelu na prodlouzenem vikendu pres slevomat, slevin nebo neco podobneho (uz nikdy vic) s nasi 3letou dcerou a byla to doslova katastrofa...Pochopil jsem ted zpetne smysl teto "slevy" Cely hotel se zasekl v roce 1992 a od te doby se tam nic nezmenilo. Personal je neochotny, neprijemny a maji vse doslova na salamu...Jsou tam asi i drobne vyjimky, ale tech je minimum. Opravdu jsme nechapali, jak se tam mohli vyskytnout Belgicani, Holandani a Nemci, kteri vyuzivali sluzby hotelu. Hlavne v restauraci u nabizenych jidel jsem se fakt stydel, ze jsem Cech a ze ty zdechliny co tam podavali k jidlu je prezentovano jako ceske jidlo....Jidlo bylo obecne nepozivatelne, smradlave, mastne a opravdu hnusne...Napr. Kachna pachla, zeli bylo umele, ze pri kontaktu s mym jazykem muselo hned ven, maso na veprovych spizech smrdelo zase necim uplne jinym, Vino zrejme rozlevali z krabic nebo v lepsim pripade z lahvi za 30,- a za 2dc chteli 35,-...cisnici se tam poflakovali a kdyz meli neco prinest nebo odnest byl to fakt uspech, a celou dobu jsem z nich mel takovy ten pocit ,, sezer ty blafy, zaplat, nevotravuj a hlavne rychle vypadni ty blbecku"....Po zkusenosti s restauraci jsme ani nesli do bazenu a ani nevyuzivali dalsi neadekvatne predrazene, ale jiste "kvalitni"sluzby hotelu. Tak to jsou asi nase postrehy z tohoto institutu, ktery si rika hotel a je mi doted zahadou, kde ukradli ty 3 hvezdy, protoze pokud by hotel navstivila nezavisla a nezpratelena hygiena, uz by to asi zavreli. Tento hotel NEDOPORUCUJI, jak se rika, ani svym nepratelum, Diky, Jirka

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Stare, zasek v roce 1992

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Viz vyse, nepozivatelne pro dospele, nebezpecne pro deti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Des, viz vyse.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,9/5)

Byli jsme v lete.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Pekne

Celkový dojem  průměrně (3/5)

1% jen kvuli okoli

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 86
z 187 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Karolína: Hotel - 21. 8. 2014 16:33

Nevím jak vy Jiří ale my jsme byli na 5 dní před 2 týdny a co se týče gastronomie,tak nic extra-to je pravda ale jinak hotel,který má 3 * mi přišel adekvátní. Možná jste svým otráveným výrazem také personalu nedal jinou možnost.Já si s manželem nemůžu (ZA TU CENU) stěžovat a s špatným chováním od personalu jsme se nesetkali. Jak barmani,tak recepce a wellness rovněž fajn. Možná by to příště chtělo (pokud vám nestačí tyto služby) připlatit pár tisíc a užít si podle vás ,,normální hotel".Co se týče čistoty,mohlo by to být lepší ale jak říkám,za tu cenu jsme předpokládali,že nás tam nebudou nosit na rukou a zametat nám před každým krokem.Navíc jsme služby personalu využívali jen občas...spíše jsme výletili.Přeji krásný den... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání