Napsat recenzi

Nám se nelíbilo

Recenze hotelu Hotel Fit Fun *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 258x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejhorší dovolená

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokoj nebyl nejhorší, ale rozhodně neodpovídá tří hvězdičkovému hotelu. Nešťastně umístěné kabely podél zdi u postele, o které jsme se s přítelem neustále "přeráželi". Dveře do koupelny se sotva pořádně zavřely. Nemluvě o Wi-Fi připojení, které bylo možné chytit pouze v chodbě, ale jakmile bylo připojeno více lidí najednou, bylo neskutečně pomalé.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Snídaně byly dobré, s večeřemi už to bylo horší. A obsluha - ta byla ze všeho nejhorší. Hned při první večeři jsme museli čekat, jestli nás vůbec někdo obslouží, načež jsme si sami museli dojít na bar objednat. Číšníci se po place spíše plazili a hostům se příliš nevěnovali. Jeden večer jsme dokonce museli skoro 10 minut čekat, než vůbec sklidili ze stolů po předchozích hostech, abychom se mohli usadit. Absurdní mi zároveň přišel zákaz jídla a pití na pokojích. S jídlem je to ještě pochopitelné, ale pití??

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení hotelu není příliš moderní. Je velice zajímavé, že recepci bylo možné zrekonstruovat, ostatní místnosti (včetně pokojů) hotelu už však ne. A k personálu - nepříjemná a neochotná paní/slečna na recepci hned při příjezdu a i po výměně směn žádná změna. Slečna u bowlingu - asi si neuvědomuje, že mluví se svými hosty, kteří jsou o dost starší než ona a celou dobu pouze surfuje na internetu (Facebook) a ani se neobtěžuje vypnout si zvuky, aby to všichni okolo nevěděli. Pán u bazénu - skoro ani nepozdravil a o zapůjčení ručníků jsme si mohli nechat jen zdát. Číšníci v restauraci - nikdy jsem nezažila horší obsluhu. Hostů si nevšímají, jsou pomalí, nestíhají sklidit ze stolů a to nebylo "narváno". Jediný, kdo k nám byl milý o ochotný, byl pán z půjčovny kol, který nám ve všem vyšel vstříc.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Jednou jsme si to vyzkoušeli a stačilo. Víckrát už nás tam nikdo neuvidí (ale to je tam každému pravděpodobně stejně úplně jedno).

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 87
z 188 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání