Napsat recenzi

Jednou a stačilo...

Recenze hotelu Hotel Fit Fun *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 470x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vzhledem k tomu, že jsme jeli poznávat Hlavně Krkonoše a ne kulturu místního hotelnictví a pobyt byl zakoupen se slevou přes slevový portál, jsme neočekávali žádné zázraky a stačilo že jsme měli teplou vodu a kde složit hlavu :-) Jelikož se již cca dvacet let živím se svou profesí výhradně v hotelích či restauracích, tak si troufám říct o sobě, že jsem dostatečně znalý abych mohl posoudit kvalitu nabízených služeb. Stačí dvě slova a to: navoněná bída. Hotel má dobrý tak jen název a jeho vedení to takovým způsobem kterým to vede pošle asi brzy ke dnu.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokoj prostorný. Koupelna s umyvadlem, vířivou vanou, která byla poškozená, tudíž nebylo možné ji jako vířivou používat. Vedle WC se sprchovým koutem, kde vypadával neustále závěs uchycený za pomoci klasických žabek.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Kuchaře který má odvahu za takové dílo vystrčit paty z kuchyně a potulovat se u baru ,kde klábosí s párem lenivých číšníků, bych po letech své praxe v oboru hodil nejraději do hladomorny a nechal ho žrát mech ze zdí! To že některá jídla nebyla označená, jak bylo již tady zmiňováno by mi až tak nevadilo. Pokrmy musí lahodit na první pohled oku a z prvního pohledu by taktéž mělo být patrné (předpokládal bych když jsem v Čechách a ne třeba v Thaisku ) co jsou zač, což se v tomto hotelu poznat nedalo a i přes to, že rád poznávám nová jídla jsem neměl odvahu některé modely testovat... Mimo snídaní, které byli čitelné, ale od kterých také nelze čekat žádný extra komfort. U stravování tady taktéž platí staré známé: kdo zaváhá nežere... Takže pro ty co se rádi toulají po delších tůrách a ne jen kolem laviček při vstupu do hotelu, doporučuji dobře si toulky načasovat a být na startu hotelové večeře mezi prvními... Pokud jste vyznavači nějaké té večerní zábavy, či posezení u sklenky lahodného moku, při malé obsazenosti hotelu nečekejte, že by se noc protáhla a vy na snídaně zaspali. Žádná z avizovaných otevíracích dob v hotelových zařízeních neodpovídala realitě, snad mimo bazénu a zimní zahrady. Odůvodnění prosté, dle slov obsluhy třeba v baru u bowlingu: je v hotelu málo lidí, tak mohu zavřít dřív, na otázku v kolik to je,zněla odpověď: tak třeba ve 22:00. A to místo avizovaných 2:00! Loby bar to samé...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení hotelu dobré (bazén, masáže,bowling,fitness atd.) jen inventář v některých prostorách poněkud zaspal dobu, včetně některých příšerných dekorací, např. stěny rádoby hor v prostorách restaurace(spíš jídelny) při východu na terasu, která byla taktéž mimochodem v dezolátním stavu a podepsal se na ní pouze zub času než zručnost šikovného řemeslníka, či zevlující obsluhy...

Hodnocení personálu se kterým jsme přišli do kontaktu (jako ve škole)

Recepce jak kdy ze čtyř to bylo: 4,4,1,1

Restaurace obsluha: 2,3,3

Masáže: 1

Obsluha zimní zahrada: 2

Obsluha bowling: 3

Obsluha Loby bar: 1

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Trochu z ruky z Harrachova, ale za to příjemný klid. Pokud je člověk autem, není v tom žádná překážka.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Myslím že celkově jsem napsal již dost :-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 86
z 187 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání