Napsat recenzi

Hotel má velký potenciál, ale zjevně je ve špatných rukách!

Recenze hotelu Hotel Fit Fun *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 708x
Recenze se líbila: 489 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rozepíšu se hodně... Chci být objektivní. Pobyt jsme koupili na slevovém portálu a vzali si rovnou dva poukazy, takže jsme v hotelu strávili 6 nocí se dvěma dětmi (5 let a 1 rok). Ještě před příjezdem jsme čirou náhodou zjistili, že přestože nám byla emailem rezervace potvrzena, v hotelu s námi nepočítají! Nechci ani domyslet, kdybychom se to dozvěděli na místě.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytování jsme měli v rodinném pokoji v 5.patře, v podstatě hned nad zimní zahradou. Nebyla to žádná hitparáda, ale nejsme nároční a tak můžu napsat, že nám to stačilo. Byla jsem ráda, že byl dostatek skříní a poliček. Povlečení a ručníky ok. Koupelna malá, na stropě bylo vidět, že občas voda teče asi skrz patra a ten závěs, to je fakt hnus... Záchod bez odvětrávání, splachoval tak, že na jedno spláchnutí nikdy nestačilo. Voda v koupelně tekla malým proudem a na teplou jsem čekala opravdu dlouho - klidně 10 minut! Takže po prvním pokusu, kdy stály nahaté děti ve sprše a ječely, už jsme to řešili tak, že se nejdřív zapnula voda a když konečně tekla teplá, šly se teprve děti svlékat.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

První dny jsme si říkali, že to ujde. Když nepřišla žádná změna, byli jsme zklamáni. Snídaně každý den stejné - párečky, někdy klobásky, dost divná vajíčka, jeden druh šunky (takové té 50% masa), jeden hnusný salám, eidam obyč a uzený, někdy hermelín. Chleba, rohlíky bílý jogurt (nebo zakysaná smetana?), nějaké sypání do toho, marmeláda atd.. z ovoce jen jablka. Ovšem dnes ráno mě totálně rozsekaly zcela zelené párky!!!! Následně jsem to řešila s provozním, říkal něco o dodavateli, já namítala, zda je kuchař slepý?! Děkoval za upozornění, já byla nepříčetná.. Odjeli jsme a vypadá to, že syn kousl do zdravého a následně jsem vše posbírala a odnesla, takže my přežili.. Jak zbytek hotelu, netuším.

Večeře relativně šly, ale.. Zelenina oslizlá - evidentně dávají zbytky několik dní, dokud se to prostě nesní. To nebyl jen můj dojem, mluvili jsme s dalšími lidmi, kteří sami řekli, že už si to ani nedali, že na tom byl sliz. Ovšem nikdo se neozve.. Bramborová kaše z prášku - humus.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Balneo - dvě nové vířivky, sauna, pára - moc hezké, tam jsme byli opravdu spokojeni! Stejně tak na masáži.

Bazén - malý, voda studená, nepříjemným překvapením byla hloubka 175 cm, takže na zaplavání od zdi ke zdi ok, ale s dětmi vůbec a mě samotné vadí, když si nemůžu stoupnout, brouzdaliště malé.

Zimní zahrada a dětský koutek - velmi příjemné posezení, servírka milá a ochotná - řekla bych že zachraňuje pověst celému hotelu.

Bowling fungoval, byli jsme dvakrát.

Celkově mi personál hotelu připadal v pohodě, slušný. Jako problematické vnímám, že když neměli nikoho do zimní zahrady, šoupli tam číšníka z jídelny a ten chudák nevěděl co a jak, bylo nám ho líto.. Zvlášť když si tam Němci začali vymýšlet bombardína apod. a on nevěděl jak na to. Další problém vidím v tom, že jsou všechny počítače vybavené internetem a personál tráví většinu času na facebooku, přičemž se hlasitě smějí apod.. Díky pultům, za kterými jsou, je to vidět ze všech stran a fakt to nepůsobí dobrým dojmem.

Provozní - na naše přání sehnal pro syna malý dortík s rachejtličkou a tak syn oslavil své první narozeniny stylově :-) Jemu patří dík za ochotu a milé dárky, které děti dostaly.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,9/5)

Tady je ten velký potenciál! U hotelu je malá poma - Amálka, kterou se popovezete a můžete přejet na modrou sjezdovku, po které už jedete až k lanovce. Výborná poloha hotelu. Během našeho pobytu napadla spousta sněhu, takže syn si ještě zalyžoval a byl spokojený.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Pěkné, do centra Harrachova jsme chodili každý den pěšky s kočárkem.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkový dojem není katastrofální, ale rozhodně je třeba to hodně zlepšit!!! Ten, kdo má hotel v rukách, by měl zainvestovat a věřím, že se správným personálem by byla rychlá návratnost investice. Přes zimu by byl hotel plný a lidé by se rádi vraceli. Ovšem takto - netekoucí teplá voda, zkažené jídlo atd... se NIKDO nevrátí! A nepomůžou ani slevové poukazy a akce, zvlášť když si dopředu přečtou recenze.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 86
z 187 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání