Napsat recenzi

Hotel Fit Fun - král slevových serverů?

Recenze hotelu Hotel Fit Fun *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 339x
Recenze se líbila: 376 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel, který se snaží zřejmě neskončit mezi mnoha dalšími zkrachovalými stavbami v Harrachově. Jednoduše zašlá sláva, která vás však nezklame, pokud nemáte přehnaná očekávání.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Tři hvězdy, kterými se hotel chlubí, v dnešní době bez jednoznačného standardu pro označování ubytování o ničem nevypovídají. Hotel zřejmě prošel částečnou rekonstrukcí - okna, koupelny, štuky apod. Nicméně je zcela zřejmé, že nebyla dotažena do konce, resp. nebyly peníze na zásadnější zásah. Starší vybavení nenadchne, ale snad ani neurazí. Pro nás jako nenáročné turisty dostačující, necítili jsme se nějak špatně.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Já chlap nemám problém, manželka zklamaná. Děti, to je těžké, ale spíše slabá nabídka. Snídaně, klasika bufetová. Jenom nechápu, jak se hotelu může vyplatit kupovat do jogurtu kompotované ovoce, než nakrájet čerstvé. V září není s dostupností problém. Párky, vejce v různých obměnách, co vlastně pořád vymýšlet... Salám - junior, gothaj a nejlevnější kuřecí šunka, díky nechci, ale zájemce si našly. Tzn. za snídaně 3,5 hvězdy. Večeře, hospodské hotovky - segedínský guláš, kuřecí směs nebo smažený květák. Jídlo jak z rekreací ROH z dob dávno minulých. Chlap se však nají dobře ... Salátový bufet, ok ale zase, cibule zavařená, řepa z konzervy... Ale hlavně, proč chybí dresink? K salátovému baru by to chtělo alespoň balsamico ocet, nebo by kuchař mohl vykouzlit francouzský dresink. Rajče s nakrájeným ledovým salátem na sucho, to není to pravé ořechové... Jinak k chuti výraznější výhrady nemám, nicméně např. šunkofleky sušené na plechu, to fakt ne... Za večeře 2,5 hvězdy. Celkem tedy šedý průměr za 3.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Co se týče recepce, já se slečnami problém neměl, nicméně jim ochota skutečně kouká z očí. A to si opravdu o sobě myslím, že jsem velmi komunikativní a dokáži s téměř každým odlehčeně konverzovat. Zde to opravdu nešlo.

Servis (obsluha) ve snídaňové a večeřové restauraci - zcela zapadá do kontextu výše zmíněného jídla á la ROH rekreace. Restaurace by zasloužila generální úklid - zajímavé věci se dají najít pod topením a stoly - všetečné děti leccos objeví. V rohu u okna sedět nedoporučuji, opravdu tam trochu kape ;-).

Co je největší devíza hotelu a kvůli čemu bychom určitě uvažovali o tom, že přijedeme znovu, je wellness a hlavně bazén, na kterém je také vidět jeho stáří, ale prostě s malými špunty je to geniální, že můžete jít každý večer blbnout do vody. Balneo potěší - infrasauna, dvě vířivky, lehátka, bohužel nefunkční pára, která teď slouží jako klidová zóna, kde je připraven horký ovocný čaj.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,9/5)

Byli jsme na podzim.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Příroda fajn, rozhraní Krkonoš a Jizerských hor nabízí mnoho možností na výlety. Příroda pět hvězd. Co je zklamání a vzhledem k tomu, že jsme zde byli již pře pěti lety, tak s klidným svědomím prohlásím, že se jedná o setrvalý stav, který se moc nelepší, je Harrachov jako město, které snad už nemůže ani stavět na své bývalé slávě. Chátrající, zavřené omšelé budovy, které kontrastují s několika málo pěknými novými stavbami... Prostě člověk cítí smutek, když odejde od bezprostředního okolí lanovky na Čerťák nebo se vzdálí z nejbližšího centra městečka. Určitá snaha zde vidět je, ale bojím se, že Harachovu ujel oproti Špindlu nebo Peci vlak, který se jen tak nepodaří dohonit. Slabé zimy investicím také moc nepřidávají, takže je to zřejmě začarovaný kruh... Ale u lanovky fajn hřiště, fajn restaurace, fajn sport obchod se sportovním zbožím. Tady je 21. století cítit...

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Za celkový dojem bych dal tři a půl hvězdy, kdy ta půl hvězdička nad šedý průměr je za bazén v ceně, který je skutečně příjemným bonusem. Jinak za 500 Kč na osobu a noc s polopenzí, včetně dvou dětí zdarma se nedají čekat žádné zázraky a pokud s tímto vědomím do hotelu přijedete, tak si troufám říci, že zklamáni určitě nebudete...

Proto finální verdikt zdí, že bychom doporučili a budeme uvažovat o návštěvě příští rok.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 86
z 187 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání