Napsat recenzi

Všem,všem,všem....zkrátka varování!!!!!

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 442x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Bohužel moje vlastní chyba,nepřečetl jsem si recenze.Turistická ubytovna DOBRÝ,hotel 3 hvězdy...asi tak před 20ti lety.Pokoje ušmudlané,popraskaná omítka na čisté povlečení jsem čekal tři hoďky(z prádelny čisté přivezli,až v 19,hod),koupelna kupodivu čistá,i když něco pamatovala...voda studená a po deseti minutách skoro vlažná.Kdo psal jídlo(večeře) dobré,nenamítám dobré bylo,jen musíte přijít mezi prvními kdo přišel pozdě,měl jen sladkou tečku...zapečené palačinky!!!Snídaně kapitola sama pro sebe,kdo byl již ubytován dříve věděl....musíš být první,jinak máš smůlu....nedoplňuje se.Ještě jsem se s tím nikde nesetkal...pozor!!! ani káva v konvici!!!! nebo mléko....prostě dojde,jiné není.Spa,krásné fotky.Opravdu spa je myslím na úrovni,bohužel hotel by měl mít jen max. deset pokojů a ne nabízet neomezené využívání ještě pro další dva tříhvězdičkové hotely. O tom všem jsem se dočetl později i v recenzích a dávám za pravdu,bohužel jsem si to vyzkoušel i na své kůži.Nejsem vybíravý sním vše,vyspím se i pod širákem,ale stímto jsem se ještě nesetkal.Druhý den po snídani jsem HOTEL opustil......

KDYBY SE JEDNALO O UBYTOVNU(čemuž momentálně odpovídá)BUDU S TÍMTO HOTELEM SPOKOJEN A NEPSAL TUTO RECENZI !!!!

Ubytování  průměrně (2,9/5)

ušmudlané zdi,okna pamatují snad ještě starého knížete Harracha,ručníky asi také,navíc jsou určeny i pro použití ve SPA,pavučiny,voda opravdu jen skoro vlažná,myslím,že víc snad ani nejde napsat

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

pozor musíte být první!!!!! a každý první být nemůže!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

jak jsem napsal 3hvězdy ano,ale před 20ti lety

personál...v recenzích je popsán výstižně,jen bych se opakoval!!!

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

mimo sezónu

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

asi tak 50 metrů od hotelu už je to dobré

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

služby udávané neodpovídají....pokud bych jel na Bílý Hořec,jako na ubytovnu,jel bych,počítal bych s tím a byl bych spokojen a nehanil bych ani slůvkem.Ale za peníze které zaplatím chci odpovídající služby a to v žádném případě stávající hotel není schopen splnit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Mirka: Dotaz - 18. 6. 2015 15:23

A kolik jste zaplatil? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání