Napsat recenzi

Varování pro druhé - nejezděte do hotelu Bílý Hořec a nevěřte kladným recenzím

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 399x
Recenze se líbila: 497 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel absolutně neodpovídá standardu tříhvězdičkového hotelu, jedná se spíše o turistickou ubytovnu, která má své dobré časy již za sebou. V tomto hotelu jsem byla, kdy ještě patřil OREA, tehdy se mi tam líbilo a byla jsem spokojená. Proto jsem nyní zakoupila voucher do tohoto hotelu, navíc jako dárek manželovi k narozeninám. Netušila jsem, že byl hotel mezitím prodán a nový majitel neinvestuje nic do renovace a snaží se naopak vydělat co nejvíce peněz až do úplného vybydlení. Po příjezdu jsme byli velmi zklamáni, vůbec se nám tam nelíbilo a necítili jsme se tam dobře.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

pokoj byl neútulný, zařízen jednoduchým starším nábytkem, malý zastaralý televizor, oprýskané rámy u oken, špinavá okna, v koupelně byly pavučiny a plastový závěs u velmi malého sprchového koutu, takže při sprchování vytékala voda ven pode dveřmi až do předsíně. Za parkovné se platí 100,- za noc, přitom zde vlastně žádné parkoviště není, stojí se na příjezdové cestě a na trávníku přes obrubník.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

stravování byla jedna katastrofa a to jsme měli plnou penzi! Takhle špatné služby a jídlo jsme ještě nezažili. Manžel pak už tam odmítal jíst a museli jsme se stravovat v okolních restauracích, takže nakonec se výhodný pobyt pěkně prodražil.

Na snídani se musí jít hned na začátku, protože další jídlo už personál nedoplňuje, navíc neodklízí ze stolů použité nádobí, takže pozdější příchozí si nemají kde sednout a navíc neustále něco chybí - sklenice, hrnky, příbory a museli jsme o to žádat personál. Při snídani jsme nedostali kávu, protože nefungoval přístroj na kafe, čaj jsme si taky nemohli dát, protože došly hrnky. Výběr jídla je chudý, nejlevnější salámy, chybějící zelenina.

Na oběd se vybírá den dopředu ze dvou jídel a večeře má být bufet, ale pod pojmem bufet si představuji úplně něco jiného, větší a pestrý výběr jídel, zeleniny, dezertů apod., kde si každý může nabrat sám, co chce. Tady se ale stojí dlouhá fronta na dvě jídla, které vydává sám kuchař, nikdo si nemůže nic sám nabrat, kromě polévky (první den chyběly lžíce a polévka byla studená). Jídlo je jako ze školní jídelny, nejlevnější, co to jde - koprovka, halušky, vepřové po cikánsku, špagety.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

paní na recepci nebyla právě ochotná, při příjezdu hned na nás spustila, kolik máme zaplatit za wellnes a parkovné, a to hotově, protože při platbě kartou mají velké poplatky. Když jsem přesto trvala na platbě kartou, transakce kartou nešla kupodivu uskutečnit. Když jsem druhý den na recepci viděla dalšího hosta, kterému nešla platba kartou také uskutečnit, pojala jsem podezření, že recepční schválně zadala něco špatně, aby nešlo kartou platit a tím se hotel vyhnul velkým poplatkům....

Co se týče wellnesu, jedná se o jednu malou vířivku a jednu parní saunu, dále místnost, kde se provádí masáž. Oproti hotelu a pokojích je vidět, že je tento prostor poměrně nový nebo aspoň po rekonstrukci, ale to díky OREA. Šli jsem tam v době, kdy se podávala večeři a hosté stáli frontu, proto jsme tam byli sami a mohli si to užít. Jinak je wellnes po celý den zaplněný, lehátek je málo, musí se čekat, až se uvolní vířivka, chodí tam navíc hosté z dalších spřízněných hotelů.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

byli jsme v Harrachově v létě, nemůžu posoudit úroveň sjezdovek, ale sjezdovka je nedaleko hotelu, dostupnost k ní je dobrá

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

hotel má výbornou polohu v centru, v okolí se nachází spoustu restaurací, barů, apartmánů, atrakcí pro děti, je zde dobrý výchozí bod na horské tůry a vycházky

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Hotel absolutně nedoporučuji a varuji ostatní, aby tam nejezdili a nekupovali rádoby výhodný wellnes pobyt. Takhle špatné ubytování a jídlo jsme ještě nezažili, poprvé jsme se z víkendu těšili domů a vůbec si to tam neužili.

Jediné pozitivní je poloha hotelu v Harrachově, ale za tu cenu se dá pořídit ubytování v centru daleko lepší a hezčí

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání